Dziedātāja Meraija Kerija, kura aktrises lomā jau piedalījusies Krisa O'Donela filmā "The Bachelor", beidzot gatavojas startēt pašas radītajā jaunajā kino projektā "All That Glitters". "Sony Productions" jau runā ar Vondiju Kērtisu Holu par projekta vadīšanu, un paredzams, ka filmēšana sāksies 2000. gada pavasarī, bet tā paša gada vasarā tai jau jābūt pabeigtai.
Pirms "All That Glitters" Kerijai gāja secen iespēja piedalīties filmā "The Adventures Of Rocky And Bullwinkle," bet viņas cerības uz spiegu filmu "Double-O-Soul" joprojām ir miglā tītas pašas filmas neskaidrā likteņa dēļ.

"All That Glitters" stāstīs par kādu jaunu dziedātāju, kura uzaugusi patversmē, jo jau agrā bērnībā viņu pametusi māte. Tomēr meitene panāk, ka viņai uzmanību pievērš kāds dīdžejs, un pēc demo ieraksta noklausīšanās piedāvā noslēgt līgumu par ieraksta izdošanu.

Hols, kas filmējies tādos darbos kā "Eve's Bayou," "Broken Arrow," "Crooklyn," un "Coming To America," režisora lomā debitēja 1997. gada filmā "Gridlock'd," kurā galvenajās lomās darbojās Tupaks Šakurs un Tims Rūts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!