Merilins Mensons ir atklājis, ka vēlas pievērsties kinofilmu uzņemšanai, kā arī iepazīstināt pasauli ar sevis paša izveidotu kinematogrāfijas žanru, ko pats autors dēvē par "horipilāciju", ziņo NME.com.
Mūziķis paziņojis, ka vēlas koncentrēties uz īsfilmu veidošanu, kas tiks publiskotas ar Mensona oficiālās interneta mājas lapas marilynmanson.com palīdzību.

Viņš paskaidrojis: “Vienu nakti es paņēmu izbāztu mērkaķi, aizdedzināju baseinā un filmēju to no apakšas ar zemūdens videokameru. Tas bija skaisti, gluži kā Titāniks, Hindenburgs un King Konks visi salikti kopā."

Pašpasludinātais 'Jāšanās Dievs' ('God Of Fuck') teica: “Es vairs nevēlos radīt mākslu, ko citi cilvēki - galvenokārt ierakstu izdevējkompānijas - pārvērš precē. Es vienkārši vēlos radīt mākslu."

Paša radīto kinematogrāfijas žanru "horipilāciju" autors skaidro sekojoši: “Tas ir šausminošs un depilējošs. Tas aizbiedēs visus matus no jūsu kājām."

Mūziķis jau paziņojis, ka pirmais darbs kino jomā būs četrdaļīgā filmu sērija ’Fantasma Gloria’.

"Tās būs Luisa Kerola vīzijas - starp citu, es tēlošu Kerolu", Mensons pastāstījis žurnālam "Rolling Stone".

Pirmajā filmu sērijas daļā dziedātājs aplūkos dvīņu izcelsmi Luisa Kerola darbā "Alisē Aizspogulijā".

“Varu piebilst, ka meitenes, kas tēlos abus dvīņus no šī darba, nodarbosies ar seksu savā starpā. Man patīk sapņus pārvērst īstenībā."

Mensons tāpat plāno Losandželosā atvērt mākslas galeriju, kā arī izdot gleznu reprodukciju grāmatu, tomēr pretrunīgais mākslinieks nav pavisam pametis mūziku un šobrīd ir pabeidzis 18 jaunus skaņdarbus.

Viņš teica: “Nav tā, ka es grasītos pamest mūziku un pievērstos adīšanai. Es vienkārši neuzskatu, ka ir vērts šobrīd pasaulei dot mūziku. Visupirms mēs salabosim pasauli ar horipilāciju."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!