Foto: Publicitātes foto

Andreja Ēķa un Aigara Graubas pēdējā spēlfilma "Sapņu komanda 1935" (Dream Team 1935) turpina gūt sasniegumus filmu pasaulē. Šoreiz filma ieguvusi balvu par labāko drāmu, kā arī Aigars Grauba saņēma labākā režisora godu Brekenridžas filmu festivālā - vienā no vecākajiem filmu festivāliem ASV, portālu "Delfi" informē filmas veidotāji.

Kopš izplatīšana sākusies ārzemēs šī gada aprīlī, filma piedalījusies 15 internacionālos filmu festivālos, to skaitā ASV, Japānā, Ķīnā, Eiropā, Krievijā un Ukrainā.

Šī gada novembrī filma iznāks uz "iTunes" platformas un tiks laists klajā filmas internacionālais DVD. Filma uz "iTunes" un DVD būs pieejama gan angļu un latviešu valodās, gan ar titriem franču, vācu, lietuviešu, krievu, holandiešu, spāņu, ķīniešu un japāņu valodās.

"iTunes" portālā "Dream Team 1935" būs pirmā spēlfilma no Latvijas, kas piedāvāta gan dublēta angļu valodā, gan ar svešvalodas titru izvēli.

Filmā "Sapņu komanda 1935" lomas atveido Jānis Āmanis, Inga Alsiņa, Mārcis Manjakovs, Jānis Vimba, Viktors Ellers, Andris Bulis, Mārtiņš Liepa, Artūrs Putniņš, Mārtiņš Počs, Miķelis Žideļūns, Artūrs Krūzkops, Gints Andžāns, Uldis Norenbergs, Intars Rešetins, Pēteris Gaudiņš, Lāsma Kugrēna un citi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!