Foto: Kadrs no video
Dienā, kad kļuva zināms, ka Čečenijas prezidents kļuvis par filmas "Семья" antivaroni, Ramzans Kadirovs savā "Instagram" kontā pavēstījis, ka kļuvis par citas filmas - "Кто не понял, тот поймет" - galveno varoni.

Filmu esot uzņēmis kāds Holivudas režisors.

"Tā ir asa sižeta filma, piekritu tajā piedalīties galvenajā lomā pēc ilgstošām pārrunām. Dažas ainas jau ir nofilmētas," vēsta Kadirovs.

Скоро на экранах ваших телевизоров и в кинотеатрах смотрите фильм "КТО НЕ ПОНЯЛ, ТОТ ПОЙМЁТ" Это остросюжетная картина, в которой после продолжительных переговоров, я согласился на роль главного героя. Отдельные сцены уже сняты. Режиссером является автор знаменитых голливудских фильмов. Также в фильме заняты мировые звезды первой величины🌟⭐🌠👍👍👌 Авторы уверены, что картина будет иметь огромный успех👑👒🎇🎉🎊🎆 #Кадыров #Россия #Чечня #Фильм

A video posted by Аллах Велик!!! (@kadyrov_95) on

Pēc Kadirova teiktā, filmas "režisors ir slavenu Holivudas filmu autors. Tāpat filmā dažādās lomās pārstāvētas pazīstamas pasaules mēroga zvaigznes. Autori ir pārliecināta, ka filma būs ļoti pieprasīta". 

Video redzams, kā Kadirovs kamuflāžas tērpā un saulesbrillēs pārvietojas skrienot pa akmeņainu apvidu ar ložmetēju rokās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!