Limbažu teātra mājā sestdien būs Daces Rukšānes lugas "Es tev nepateicu visu..." pirmizrāde.
Ausekļa Limbažu tautas teātra režisore Inta Kalniņa aģentūru BNS informēja, ka izrādi noskatīties solījusi arī lugas autore.

"Izrādē darbojas piecas sievietes un viens vīrietis. Dažādu paaudžu sievietes apliecina vēlēšanos mīlēt, būt mīlētām. Un pa vidu ir jauns puisis, kas dzīvi vēl uztver kā Antiņš stikla kalnā. Viņš cenšas šīs sievietes saprast. Stāsts ir par to, kas notiek ar likteņa saplosītu sievieti, par attiecībām ģimenē, arī par alkoholismu, narkotikām, par to, cik cilvēks var izturēt un kā tas var beigties. Izrāde neaptver tik plašu problēmu spektru, kādu lugā iezīmējusi autore. Esam akcentējuši sievieti ģimenē," sacīja Kalniņa.

Izrādes režisore uzsvēra, ka Limbažu amatierteātris "mīl oriģināldramaturģiju, mūsdienu jaunos autorus". Taču esot mazliet bail, vai Rukšāne lugas iestudējumā atpazīs savu darbu. "Tur nekā nevar darīt. Luga un izrāde - tās ir divas atšķirīgas mākslas," teica Kalniņa.

Izrādē darbojas aktieri Māris Jonovs, Valda Briede, Baiba Cīrule, Elīna Kola, Aiga Salmane un vienkārši Sarmīte. Scenogrāfe ir Līga Pinne.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!