Foto: F64
Nakts uz otrdienu Latvijā bijusi nedaudz siltāka par iepriekšējām - gaisa temperatūra pazeminājās līdz +1..+8 grādiem, liecina meteoroloģiskā informācija.

Dzestrākā nakts aizvadīta Kurzemē, līdz +1..+2 grādiem gaiss atdzisa arī dažviet citviet valstī, zāles augstumā izraisot nelielu salnu. Jau vēstīts, ka 2.-5.maija naktīs zemākā gaisa temperatūra Latvijā bija -3,1..-4,5 grādi Rīgas jūras līča piekrastē.

Otrdienas rītā mākoņi daļēji klāj debesis virs Latvijas, visvairāk mākoņu Kurzemē; nokrišņu nav. Pūš lēns vējš, galvenokārt no dienvidaustrumiem.

Rīgā neliels mākoņu daudzums, vēja tikpat kā nav. Gaisa temperatūra naktī pazeminājās līdz +9 grādiem pilsētas centrā un līdz +3 grādiem lidostā „Rīga".

Maksimālā gaisa temperatūra pirmdien Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra novērojumu tīklā bija no +10,7 grādiem Ventspils ostā (lidostā +17 grādu) līdz +21 grādam Jelgavā.

6.maija augstākā gaisa temperatūra Eiropā bija +33..+34 grādi Albānijā, Grieķijā, Melnkalnē un Krievijas dienvidos, kā arī +35 grādi Kiprā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!