Foto: Publicitātes foto
Svētdien, kad notiks Dziesmu un deju svētku dalībnieku gājiens, kā arī noslēguma koncerts Mežaparkā, Rīgā gaidāms sauss un mēreni silts laiks, liecina "Global Forecast System" prognoze.

Sestdien būs daudz mākoņu, kāds no tiem dienas laikā var atnest īslaicīgu lietus šalti. Tomēr - atšķirībā no piektdienas - nedraud pērkona negaiss vai stipras lietusgāzes. Gaisa temperatūra nebūs augstāka par +23 grādiem, dienas gaitā sāks pūst mērens ziemeļrietumu vējš, un desmitos vakarā gaiss atdzisīs līdz +17..+18 grādiem, naktī gaidāmi +15 grādi.

Svētdien lietus nav iespējams, dienas pirmajā pusē saule mīsies ar zemiem mākoņiem, bet pēcpusdienā un vakarā, kā arī naktī uz pirmdienu Rīgā gaidāmas skaidras debesis.

Pūtīs mērens ziemeļrietumu vējš, no rīta un dienā ar brāzmām līdz 10-12 metriem sekundē, vakarā vējš kļūs lēnāks. Gaisa temperatūra no rīta būs +16..+17 grādu, dienā saule gaisu sasildīs līdz +21 grādam, vakarā termometra stabiņš noslīdēs līdz +17 grādiem, naktī uz pirmdienu - līdz +14 grādiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!