Otrdienas pēcpusdienā Latvijas centrālajā daļā turpinās ilgstoši nokrišņi - lietus, Vidzemē arī sniegs, gaisa temperatūra plkst. 14 lielākajā valsts daļā bija 0..+3 grādi, bet Latgalē un Kurzemes rietumos līdz +4..+7 grādiem, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra informācija.

Nakts pirmajā pusē vēl daudzviet valsts centrālajā un austrumu daļā gaidāmi nokrišņi - lietus un sniegs, bet nakts otrajā pusē nokrišņi beigsies un debesis brīžiem skaidrosies. Daudzviet gaidāma bieza migla ar redzamību 100-500 metru. Minimālā gaisa temperatūra naktī -2..+2 grādi.

Dienā nokrišņi nav gaidāmi, debesis skaidrosies, lielākajā valsts daļā spīdēs saule, vienīgi Latgalē saglabāsies pārsvarā apmācies laiks. Maksimālā gaisa temperatūra +3..+8 grādi. Gan dienā, gan naktī pūtīs lēns mainīga virziena vējš.

Rīgā nakts sākumā vēl gaidāms slapjš sniegs un lietus, pēc tam bez nokrišņiem, no rīta debesis sāks skaidroties un diena būs saulaina. Minimālā gaisa temperatūra naktī 0..+1 grāds, maksimālā dienā ap +7 grādiem.

Broadcast is powered by Baltic Live Cam

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!