Foto: Shutterstock
Šajā nedēļas nogalē ir gaidāms pavasarīgi silts laiks, taču jaunnedēļ atkal kļūs nedaudz vēsāks un naktīs atgriezīsies neliels sals, informēja Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrā.

Sestdiena būs siltākā diena, kad nav gaidāmi nokrišņi, spīdēs saule un pūtīs lēns līdz mērens dienvidu vējš. Gaisa temperatūra naktī uz sestdienu būs ap plus 1, plus 4 grādiem, bet dienā tā paaugstināsies līdz plus 12, plus 17 grādiem. Vien jūras piekrastē, vējam pūšot no jūras, termometra stabiņš nepakāpsies augstāk par plus 9, plus 11 grādu atzīmi.

Nakts uz svētdienu, 12.aprīli, būs silta - ap plus 6, plus 10 grādiem. Taču jau dienā tā būs par 2-3 grādiem zemāka nekā sestdien. Gaidāma arī dienvidrietumu vēja pastiprināšanās brāzmās līdz 15-17 metriem sekundē. Vietām tiek prognozēts arī neliels lietus.

No pirmdienas dienas kļūs nedaudz vēsākas un naktīs atgriezīsies neliels sals. Biežāk arī gaidāmi nokrišņi, bet vējš nebūs tik spēcīgs kā šonedēļ. Sagaidāms, ka uz nākamās nedēļas beigām laiks atkal kļūs siltāks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!