Foto: F64
Šīs darba nedēļas izskaņā Latvijā vēl aizvien saglabāsies rudens laika apstākļi, ko raksturos liels mākoņu daudzums, pa laikam līs, pūtīs arī brāzmains vējš, bet gaisa temperatūra būtiski nemainīsies, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Naktī uz 18.novembri gaidāmas skaidras debesis, tādēļ gaisa temperatūra Latvijas austrumos jau pazemināsies līdz -4, -5 grādiem pēc Celsija, arī citviet valstī gaisa temperatūra vairs nebūs virs 0 grādu atzīmes.

Gaisam strauji atdziestot, atsevišķos rajonos nakts un rīta stundās veidosies migla. Tomēr svētku dienā debesis pakāpeniski atkal aizklās mākoņi, pēcpusdienā Kurzemē iespējams arī lietus, un jau spēkā pieņemsies dzestrais dienvidaustrumu vējš, kas piekrastē būs brāzmains.

Gaisa temperatūra sasniegs vien +2...+7 grādus.

Nākamajā darba nedēļā katru dienu ir gaidāms neliels lietus, nakts stundās, gaisa temperatūrai pazeminoties tuvu 0 grādu atzīmei, austrumu rajonos iespējams arī slapjš sniegs.

Pierims arī brāzmainais dienvidaustrumu vējš, bet gaisa temperatūra, pēc dzestrās 18. novembra dienas, nedēļas gaitā paaugstināsies, un nav gaidāms, ka Latvijā iestāsies sals.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!