Foto: Mango

Trešdienas naktī LNT talantu šova Okartes skatuve telpās kaislības sita augstu vilni – divi no šova dalībniekiem alkohola reibumā savas attiecības centās noskaidrot, kā īstiem vīriem pienākas, ar dūru palīdzību.

Trešdienas vakarā grupa Jātnieki uzstājās klubā Melnais kaķis, bet grupas nu un dalībnieki bija devušies kolēģiem līdzi, lai piespēlētu koncertā. Pēc koncerta jaunieši šova telpās atgriezās krietni iereibuši, bet nu un puiši nopietni pārkāpa šova noteikumus, pagaidu mājvietā atgriežoties ar krietnu novēlošanos.

Kad lielākā daļa no jauniešiem bija jau devušies pie miera, koptelpā uzkavējās Jātnieku Sabīne Berezina ar savu mīļoto puisi Kristapu Pujātu, kā arī Jātnieku pārstāvis Rikardo (attēlā), bet vienā brīdī pie viņiem ieradās skandālista slavu iemantojušais Ivars Kļaviņš, kurš ne reizi vien jau paspējis nokaitināt šova administrāciju un pārējos dalībniekus ar savu nesavaldīgo uzvedību.

Ierodoties koptelpā, iereibušais Ivars nezināmu iemeslu dēļ ar kāju aizspēra pa gaisu krēslu, par ko izpelnījās iereibušā Rikardo aizrādījumus. Uz to puisis reaģēja, savu kolēģi iepļaukājot, kas ne pa jokam saniknoja Rikardo, un viņš Ivaru aicināja uz cīņu.

Ar pirmo piegājienu gan abiem puišiem no kautiņa nekas nesanāca, jo to iztraucēja garām ejošā Kikī, bet, kad Ivars pēc brīža koptelpā atgriezās, Rikardo metās viņam virsū un nogāza zemē. Kritiena rezultātā Ivars apdauzīja astes kaulu, bet, kā ceturtdien izklaides portālam Mango norādīja šova producente Ilze Jansone, ar Ivaru viss esot kārtībā, jo "viņš kā kaķis vienmēr krīt uz kājām".

Par trešdienas nakts izklaidēm ārpus šova telpām grupai nu un piespriests sods, no honorāra atvelkot 10%, jo viņi kārtējo reizi iedragājuši šova administrācijas uzticību, bet Rikardo un Ivars par kautiņu nekādu sodu nesaņems.

"Kaut kur jau viņiem ir tā enerģija jāliek, tāpēc arī viņi dauzās. Tas nav nekas nopietns," skaidroja šova producente.

Kamēr daži no šovu dalībniekiem savu enerģiju izlādē, rīkojot kautiņus, grupa Zvaigžņu zagļi laiku netērē velti - jau ceturtdienas, 3. novembra, vakarā pulksten 21 šova tiešraides laikā notiks grupas radītās apģērbu līnijas tērpu Skype izsole, kurā visi interesanti varēs iegādāties unikālos sadarbībā ar stilisti Kristu Tabaku darinātos tērpus.

Lai piedalītos izsolē, tās dalībniekiem tiešraides laikā, izmantojot Skype programmu, būs jāveic video zvans uz profilu okartes_skatuve. Izsoles piedāvājumā būs unisex bikses, legingi un  kleitas. Bikšu un kleitu sākuma cena būs 30 lati, bet legingu -15 lati.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!