Foto: Mango

Par Okartes skatuves siržu lauzēju dēvētais Jātnieku Rikardions (attēlā) jau aizmirsis par iepriekšējo simpātiju – grupas kolēģi Aneti, un izrāda pastiprinātu interesi par dziedātāju Olgu Rajecku, kura šonedēļ ievākusies šova dzīvoklī, lai izglītotu talantus mūzikas biznesa jautājumos.

Jau sagaidot Olgu Okartes dzīvoklī, Rikardions izrādīja īpašu sajūsmu - māksliniecei ienākot, viņš cēlās kājās un aplaudējot. Puisis turpina aplidot skatuves dīvu, bet īpaši uzstājīgs viņš kļuvis otrdienas vakarā, cenšoties Olgu ievilināt džakuzi.

Rikardions kopā ar grupas Jātnieki kolēģi Sabīni bija uztaisījuši kārtīgu džakuzi, un, kamēr Sabīne plunčājās, pats jauneklis, tērpies vienās apakšbiksēs, devās pie Olgas un centās pārliecināt viņu pievienoties abiem vannā. Puisis nekautrējās maigi apķert skatuves dīvu, lai ievilktu viņu džakuzi, kamēr Olga smejoties turējās pretī puskailajam siržu lauzējam.

Arī iekāpis vannā, Rikardeons nezaudēja cerību un turpināja saukt pēc Olgas, par ko ķiķināja Sabīne, izsakot priekšlikumu visiem kopā ievilkt Olgu ar visām drēbēm ūdenī. Diemžēl māksliniece tomēr neatbildēja uz puiša neskaitāmajiem aicinājumiem, un Rikardionam nācās vien romantisko vakaru baudīt, jautrojoties kopā ar Sabīni.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!