Foto: DELFI

Par īpašu pārsteigumu daiļā dzimuma pārstāvēm ceturtdien. 8. martā, bija parūpējušies talantu šova Okartes skatuve 2 puiši, kuri ar Sieviešu dienai veltītu koncertu uzstājās Rīgas Centrāltirgū.

Aptuveni stundu garā koncerta laikā puiši izpildīja tādus populārus hitus kā Es tevi gribu, Bed of Roses, Zemenes, Kādā brīnišķā dienā un citas romantiskas kompozīcijas, bet koncerta izskaņā puiši visām skatītājām pasniedza ziedus.  

Populāro jauno dziedātāju uzstāšanās izraisīja lielu sabiedrības interesi - pie skatuves pulcējās gan bērni un jaunas meitenes, gan cienījama vecuma kundzes, kuras vienprātīgi atzina, ka šāds koncerts Centrāltirgū ir negaidīts un patīkams pārsteigums.

Atzinīgus vārdus Okartes skatuves puiši ideja izpelnījās arī tirgus darbinieču vidū, bet kāda dāma savu sajūsmu par koncertu pauda ļoti praktiskā veidā - šova dalībnieks Rikardions saņēma piecu latu banknoti.

Atbalstīt bijušos kolēģus un noklausīties viņu sagatavoto priekšnesumu bija ieradušās arī no šova jau izbalsotās dalībnieces - Madry un Māra Katarska. Madry pasākumu apmeklēja kopā ar šovā iepazīto grupas nu un dalībnieku Valteru, kurš pēc pārējo puiši uzaicinājuma arī kāpa uz skatuves, lai piedalītos kolektīvajā sieviešu sumināšanā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!