Foto: DELFI

Šova Okartes skatuve kārtējā izbalsošana 14. aprīļa vakarā sagaidīja skatītājus ar kārtējo pārsteigumu – iekšējā balsojumā talantiem bija jānosauc divu kolēģu vārdi, bet pēc izbalsošanas tika paziņots, ka šovā vairs jauniņie neienāks.

Pēdējā laikā šova izbalsošanas vakari izvēršas pilnībā neprognozējami, un tā bija arī šoreiz. Asumiņu iekšējam balsojumam piešķīra Hara paziņojums par to, ka iekšējā balsojumā katrs dalībnieks balsos par diviem cilvēkiem.

Pirmie divi nabadziņi, kas sestdienas vakarā bija spiesti sēdēt izbalsoto krēslos, bija zināmi pēc piektdienas koncerta, kura rezultāti šoreiz bija īpaši interesanti un negaidīti.

13. aprīļa koncerts, kurā skanēja dalībnieku pašu rakstītas dziesmas, negaidīti atnesa pirmo uzvaru Martai Ritovai. Martu pirmajā vietā ar trim devītniekiem ierindoja gan žūrija - Guntars Račs, Jānis Stībelis un Andris Sējāns, gan  skatītāji, atdodot par viņas uzstāšanos 2089 balsis.

Augstajā otrajā vietā koncerta rezultātu tabulā ierindojās Oskars Deigelis, bet trešā palika Sabīne Berezina.

Pēc koncerta rezultātiem pēdējās palika divas meitenes - Kristīne Šomase, kura regulāri dzīvojas pa rezultātu saraksta beigām, bet līdz šim paglābusies no izbalsošanas, kā arī jauniņā Sabīne Prenclava, kura šovā ieradās pagājušonedēļ, drosmīgi paziņojot, ka gatavojas kļūt par vietējo Bejonsu.

Meitenēm pievienojās Edgars, par kuru bija visvairāk nobalsots iekšējā balsojumā. Gala rezultātā tika noskaidrots, ka šovu pamet Sabīne Prenclava, kā arī paziņota vēl kāda vēsts - šovā neviens vairs neienāks.

Vienīgie, kuri vēl papildinās talantu rindas, būs viens vai divi jaunieši, kam paveiksies atgriešanās koncertā pirmdien, bet pēc tam talantu rindas tikai saruks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!