Foto: Privātais arhīvs
Tautā iemīļotais muzikants Rihards Millers jeb Rikardions (attēlā) pēc gadu ilgas neredzēšanās beidzot atkal saticis savu dēliņu. Puisēns kopā ar savu mammu mitinājies ārzemēs, taču, par spīti atšķirtībai, abus ar tēvu vieno īpaša saikne.

"Tikko dēliņu atveda pie manis - tagad sēžam un spēlējamies. Nebijām redzējušies gadu, bet uzreiz, kā noņēmu brilles, dēliņš mani atpazina, smējās un lēca virsū," sarunā ar DELFI Izklaide ar mīlestību stāsta Rikardions.

Puisēns kopā ar savu mammu, mūziķa bijušo sievu, labu laiku dzīvojis ārzemēs, bet nu abi pārvākušies uz Latviju, un Rikardions ir ļoti laimīgs, apzinoties, ka tagad varēs savu atvasīti satikt jebkurā laikā.

Rikardiona dēliņu sauc Edvards, un viņam ir jau četri gadi. No sava slavenā tēva puisēns mantojis ne tikai izskatu, bet arī muzikālo talantu.

"Viņš ir dzirdējis mani dziedam un spēlējam. Par popularitāti viņš vēl droši vien nesaprot, bet mamma bija viņam likusi un rādījusi manus klipus. Arī es tagad dēliņam parādīju savus klipus un tūlīt uzspēlēšu arī akordeonu - viņam patīk!

Arī Edvards jau sācis dziedāt, mamma saka, ka viņam esot pat ļoti skaļa balss. Protams, es būtu ļoti priecīgs, ja dēls ietu manās muzikālajās pēdās," ar atvasīti lepojas populārais mūziķis.

Viņš pašlaik iecerējis kārtīgi izbaudīt laiku ar dēliņu, lai pēc tam mestos Līgo koncertu maratonā - 22. jūnija naktī Rikardions spēlēs balli Kaivē, bet Līgo naktī muzicēs Birzgalē.

"Līgot diemžēl nevarēsim kopā, bet vispār man ir liels prieks par to, ka dēliņš ir atkal Latvijā - varēšu viņu satikt, kad vēlēšos," laimīgs ir Rikardions.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!