Foto: DELFI

Svētdien, 18. martā, noslēdzās LNT šova Latvijas Zelta talanti ceturtā sezona, un fināla raidījumā piedalījās seši labākie no visiem, kas uzsāka cīņu par galveno balvu - Zelta zivtiņas stipendiju 5000 eiro sava talanta attīstīšanai. Rezultātā titulu "Latvijas Zelta talants 2012" izcīnīja velotriālisti Dermaki (attēlā).

Finālā sacentās pavisam seši dalībnieki - kalendāra pārzinātājs Deivids Timošenkovs no Lūznavas, kokles improvizācijas meistars Ansis Jansons no Limbažu puses, ielu vingrotāji Stieņu supermeni no Ventspils, divas dziedātājas - Agita Gabranova no Ozolaines un gruzīniete Cira Tolordava no Ludzas, kā arī velotriālisti brāļi Arvis un Ansis Dermaki no Usmas. 

Dalībnieki finālā rādīja divus priekšnesumus - vienu uzlabotu kāda iepriekšējā raidījuma priekšnesumu, bet otru - pilnīgi jaunu priekšnesumu, tāpēc šova otrajā daļā dziedātāja Agita Gabranova uzstājās kopā ar mūziķi Igo, bet mazā dziedātāja Cira Tolordava no Ludzas dziedāja kopā ar Lauri Reiniku.

Kā ierasts, jau astoto nedēļu dalībniekus vērtēja tā pati žūrija - horeogrāfs Agris Daņiļēvičs, kordiriģents Jānis Ozols un kultūras darbiniece Jana Kalniņa. 

Rezultātā sestajā vietā palika Agita Gabranova, piektajā - Stieņu supermeni, ceturtajā - Ansis Jansons, trešajā - kalendāra pārzinātājs Deivids, otrajā - dziedātāja Cira, bet pirmie bija brāļi Dermaki.

Īsi pirms fināla Ansis Dermaks lielākās bažas izteica par skatuves izmēru un baidījās, ka varētu no tās nokrist. Kopā visās četrās Latvijas Zelta talantu sezonās piedalījušies trīs velotriāla pārstāvji, bet tieši abi brāļi ir vienīgie, kuri iekļuvuši pusfinālā un finālā.

Jau ziņots, ka LNT skatītāji bez svētdienas šovu devas nepaliks, un jau nākamajā nedēļā šovu Latvijas Zelta talantus nomainīs jauns talantu šovs Zelta ķepa, kurā tiks noskaidroti Latvijas talantīgākie astaiņi un ķepaiņi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!