Foto: Mango

Tērpusies Lindas Leen darinātajā baltajā kleitā ar sarkanas magones attēlu, populārā latviešu aktrise Agnese Zeltiņa ar mīļoto vīrieti Miku Ozoliņu un meitu Mariju Romiju bija ieradusies sveikt šarmanto dziedātāju, kura prezentēja savu jauno DVD Koncerts operā.

Sarunā ar izklaides portālu Mango Agnese Zeltiņa atklāj, ka ar Lindas Leen radīto apģērbu kolekciju iepazinusies jau Amerikā ar interneta starpniecību. „Redzēju, ka Linda ir atvērusi interneta veikalu. Un man no visas kolekcijas iepatikās šī kleita, kas man mugurā. Man ļoti sagribējās šo kleitu, un es sazinājos ar Lindas menedžeri un teicu, ka man vajag to kleitu un es gribu to pasūtīt,” savu izvēli skaidro Zeltiņa un priecājas, ka kleitu no Lindas Leen saņēmusi dāvanā. Zeltiņa no Amerikas atsūtījusi savus izmērus, un kleita darināta speciāli viņai.

„Nu jau trešo reizi velku šo kleitu, un man tā ļoti patīk. Domāju, ka tā arī Amerikā izpelnīsies lielu piekrišanu,” stāsta Zeltiņa un piebilst, ka arī viņas meita Marija jau ir noskatījusi kādu krekliņu no Lindas Leen apģērbu kolekcijas.

Uz Lindas Leen veikala atklāšanu tirdzniecības centrā Alfa Zeltiņa ar savu ģimeni ieradusies, lai redzētu dziedātājas solo koncerta ierakstu no Latvijas Nacionālās operas, kura pirmizrāde norisinājās kinoteātrī Cinnamon. „Kad Linda bija Amerikā, viņa man stāstīja par savu jauno DVD, kas nāk klajā, tāpēc primārais šajā pasākumā ir redzēt šo koncerta ierakstu,” tā Zeltiņa.

Vaicāta, vai aktrise apzināti izvēlējusies Lindai Leen pasniegt viņas mīļākos ziedus lilijas, Zeltiņa ir pārsteigta un atklāj, ka nezinājusi, ka šis zieds ir dziedātājai mīļākais. „Man arī pašai patīk lilijas, jo tās ir ļoti krāšņas un cēlas. Mēs abas ar Mariju gājām skatīties ziedus, un Marija arī ieteica izvēlēties liliju,” skaidro Zeltiņa.

Tik drīz vēl aktrise neplāno doties uz Ameriku, jo viņai vēl Rīgā ieplānoti lieli darbi - aktrisei jānovada Latvijas ceļinieku konference un koncerts.

Zeltiņa priecājas par iespēju pabūt kopā ar ģimeni un meitu Mariju Romiju, kura šovasar, līdzīgi kā pagājušajā vasarā, pati pelna sev iztiku, strādājot dažādos darbos – Galerijā Centrs strādā par viesmīli restorānā Dada un degustācijās iepazīstina ar Fazer jaunāko produkciju. „Rudenī atsākšu mācīties 3. ģimnāzijā, un darbs jau tikai pa vasaru,” saka Marija.

Savukārt Zeltiņa piebilst, ka pagaidām vēl nav redzējusi meitu darba formā un to, kā Marija veic viesmīles pienākumos, bet jau tuvākajā laikā viņa apciemos meitu darba vietā. „Tā kā Rīgā būsim līdz oktobra vidum, tad pagūsim arī nosvinēt Marijas dzimšanas dienu,” tā Zeltiņa.

Runājot par Zeltiņas izcilo formu un teicamo vizuālo izskatu, aktrise atklāj, ka tas ir, pateicoties Amerikas dzīvei. „Amerika man nāk labumā, jo tur ir saulītes daudz,” viņa piebilst.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!