Foto: Mango

TV3 muzikālā šova Koru kari 2 un laika ziņu vadītāja, kā arī radio Star FM ētera balss Maija Rozīte (attēlā) pēc Koru karu fināla kopā ar citiem koristiem devās uz šova noslēguma ballīti, kas norisinājās Baltezera viesnīcā Baltvilla.

Tiesa gan, šoreiz Maiju Rozīte uz šova noslēguma balli nepavadīja viņas skatuves kolēģis Valters Krauze, bet gan mīļotais vīrietis - populārā Vecrīgas kluba Mad House viens no īpašniekiem Kaspars Krištopans.

Kaspars cītīgi apmeklēja arī visus šova Koru kari otrās sezonas raidījumus un šovu svētdienu vakaros vēroja klātienē no pirmās skatītāju rindas. Taču šova noslēguma ballītē gan Maija, gan Kaspars priecājās, ka beidzot var baudīt viens otra klātbūtni.

"Jā, ir tāda labi padarīta darba sajūta," tā pēc šova Koru kari noslēguma sarunā ar izklaides portālu Mango atklāj Rozīte, taču tai pat laikā viņa neslēpj, ka ir tukšuma sajūta. "No vienas puses, liekas, ka labi, ka šovs ir noslēdzies, turklāt ar zināmu gandarījuma sajūtu, jo visu esmu darījusi pēc vislabākās sirdsapziņas. No otras puses, ir skumji, ka viss ir noslēdzies. Lai gan sākotnēji gaidīju, ka tas būs mazliet nogurdinoši un es izjutīšu, cik daudz laika ir pagājis un cik daudz svētdienu ir laupītas manai ģimenei, bet esmu priecīga un mazliet skumja. Tagad varu teikt, ka tā kā šovs ir aizgājis tik organiskā ritmā, tad bez problēmām šovam varētu piešaut vēl kādas 12 nedēļas klāt... mierīgi... bez problēmām," viņa stāsta.

Šobrīd Maija plāno sakārtot darba grafikus radio Star FM ēterā un TV3 laika ziņās, lai varētu izbrīvēt laiku un kopā ar mīļoto Kasparu aizbraukt atpūsties uz kādu siltāku zemi.

"Es ceru, ka mums būs tāda iespēja mazliet atvilkt elpu kādā siltākā vietā. Katru dienu, izņemot svētdienas, TV3 ēterā iepazīstinu ar laika prognozi. Ja es dotos prom kādā ceļojumā, manā vietā to neviens nedarīs. Tieši tāpēc, negribu izmantot tik skaļus vārdus, bet esmu praktiski neaizvietojama," viņa skaidro.

Maija atklāj, ka šovs Koru kari nav ietekmējis viņas un Kaspara ikdienas darbus un sadzīviskās mājas lietas. Viņa atradusi arī laiku, lai savu mīļoti iepriecinātu ar pašas gatavotām brokastīm un vakariņām. "Es ceru, ka Kasparam garšo," min šova vadītāja.

Vaicājot, vai Maijas mīļotais šova laikā nav arī izjutis greizsirdību, jo ar Maiju vienmēr vēlas aprunāties un nofotografēties neskaitāmi stiprā dzimuma pārstāvji, simpātiskā šova vadītāja atklāj, ka no Kaspara puses ir bijusi veselīga greizsirdība. "Tas ir tikai normāli, un man kā sievietei tas glaimo. Lai gan mēs abi lieliski zinām, ka ne tur ir pamats, ne vajadzība būt greizsirdīgam un apvainoties. Tā kā viss mūsu attiecībās ir ļoti veselīgi - pareizajā līmenī," atzīst Rozīte.

Mango piedāvā nelielu ieskatu pēc šova noslēguma notikušajā Koru karu afterpārtijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!