Foto: EPA/LETA

Reklamējot topošo filmu Chasing Cotards, kas vēsta par cilvēku, kurš skumst pēc savas rudmatainās iemīļotās, kinokompānija IMAX veikusi aptauju, lai noskaidrotu, kura no sabiedrībā pazīstamām rudām sievietēm būtu cienīga iegūt titulu "Visu laiku visseksīgākā rudmate".

Kompānijas ekspertu veiktajā aptaujā izrādījies, ka viscienīgākā šī titula īpašniece ir meiteņu grupas Girls Aloud dalībniece Nikola Robertsa, kas apsteigusi vairākas zvaigznes, kuru rudie mati kļuvuši par viņu tēla neatņemamu sastāvdaļu.

Lai gan faktiski aptauja tika veidota, lai noteiktu seksīgākās sievietes, godpilnā otrajā vietā iekļuvis acīmredzot sievišķīgais rudmatis Velsas princis Harijs, savukārt trešajā - britu dziedātāja Florensa Velča.

Ceturtajā vietā ierindojusies 21 gadu vecā angļu modele un aktrise Lilī Koula, kura strauju popularitāti ieguvusi ar galveno lomu Terija Giljama jaunākajā filmā The Imaginarium of Doctor Parnassus, bet šobrīd viņa gatavojas lomai Merilina Mensona filmā par Alises Brīnumzemē prototipu.

Piektajā vietā iekļuvusi vienīgā mirusī personība no šī saraksta - karaliene Elizabete I, kas Lielbritānijā valdīja 45 gadus.

Sestajā vietā iekļauta bijusi grupas Spice Girls dalībniece Džerija Halivela, bet desmitnieka pēdējās vietās ierindojušās populāras aktrises - Nikola Kidmena, Džulianna Mūra, Mārsija Krosa un Lindsija Lohana.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!