Foto: Publicitātes foto

18 gadus vecās dziedošās dvīnes Ana un Katrīne Drozdovičas (attēlā), kuru jaunais skatuves nosaukums ir Dvīnes, plašākai publikai muzikālajā teātrī Artelis koncertšovā Dreamland prezentējušās savu jaunāko koncertprogrammu.

Spilgtās dvīņumāsas muzicēja gan divatā, gan arī uz skatuves vakara gaitā kāpa dažādi viesmāklsinieki – grupas PeR, Muziqq, Headline un Diana Moon.

Sarunā ar izklaides portālu Mango māsiņas atzina, ka pirmais viņu lielākais koncerts ir sasniedzis vēlamo rezultātu un viņām ar dzīvās mūzikas pavadījumu izdevies pārsteigt publiku. "Mēs ikdienā esam ļoti kautrīgas, bet uz skatuves tas pazūd un esam atvērtas," skaidro Katrīne.

Klātienē vērot dueta Dvīnes jauno koncertprogrammu bija ieradušās arī pirmā un otrā LNT realitātes šova Latvijas princese dalībnieces Krista Pesecka un Simona Kubasova. Abas meitenes ne tikai jūsmoja par dvīnēm, bet arī veidoja preses publikācijas par koncertu, jo Simona un Krista savu nākotni saista ar žurnālistikas profesiju.

Savukārt bankas darbiniece un "viceprincese" Sanita Kubliņa bija ieradusies ar savu mīļoto vīrieti DJ Gustavito. Arī TV3 seriāla UgunsGrēks jaunās zvaigznes Zane Meldere un Anete Krasovska bija sajūsmā par dvīņu koncertšovu un atzina, ka sen neko tik pozitīvu nebija redzējušas. Viņas prognozēja, ka dziedošās dvīnes ir tik talantīgas un strādīgas, ka nākotnē abas meitenes gaidot spoži panākumi.

Apsveikt dziedošās dvīnes bija ieradusies arī viņu sena draudzene – hokeja trenera Oļega Znaroka jaunākā meita Alise Znaroka, kura jau kļuvusi par atzītu modeli. Arī Alise, pirms kļuva par populāru modeli, mācījusies dziedāt vokālajā studijā, kur arī iepazinusies ar dvīņu māsām Anu un Katrīni.

Foto galerijā: aģentūra f64.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!