Foto: F64
Zināmu popularitāti iemantojušais izpildītājs Markus Riva jeb Miķelis Ļaksa (attēlā), kurš gan vairāk pazīstams kā dažādu ballīšu regulārs apmeklētājs un pasākumu vadītājs, kļuvis par pašmāju interneta aktīvistu apsmiekla objektu.

Pēdējā laikā Latvijā popularitāti atguvuši joki par 70 gadus veco amerikāņu aktieri Čaku Norisu, bet nesen interneta vidē parādījušies pēc struktūras līdzīgi joki par pašmāju šovbiznesa darboni Rivu.

Viens no Latvijas atpazīstamākajiem blogeriem Edijs Majors aicinājis jokot par Marku Rivu un arī pats piedāvājis pāris visnotaļ gaumīgus dziedātājam veltītus jociņus, piemēram, izsmejot viņa ģērbšanās manieri - "Markus Riva nevalkā apspīlētus t-kreklus. Apspīlēti t-krekli paši apņem Markusu".

Tāpat izsmiets dziedātāja "labā puiša" tēls, pamatoti norādot, ka Markus Riva ir tik salds, ka tēju saldina, tajā iemērcot pirkstu, kā arī apgalvojot, ka "Riva uztur visu spilvenu ražotāju industriju, jo viņš tajos kož katru nakti".

Mango atgādina, ka savu tēlu Markus Riva savulaik spodrināja, sabiedrībā izejot kopā ar precēto kādreizējo televīzijas "seju" Ivetu Feldmani un ļaujot sabiedrībai domāt, ka abus saista kas vairāk par parastu draudzību, bet pēdējā laikā izstīdzējušais puisis ar žilbinošo smaidu visbiežāk manāms dažādu modeļu sabiedrībā.

Paralēli savām aktivitātēm modeļu biznesā un Rīgas saviesīgās dzīves baudīšanai, Miķelis paspējis ierakstīt arī divus albumus - ar februārī prezentēto albumu Songs from NYC Riva bija nolēmis mainīt sabiedrības viedokli par sevi un radīt nopietna mūziķa tēlu, tomēr vēl aizvien vairums cilvēku viņu uztver kā puisi no geju žurnāla lapaspusēm nevis dziedātāju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!