Foto: Publicitātes foto

Aģentūras Mis Latvija direktore Inta Fogele (attēlā) pēc Mis un misters Latvija 2010 titulu sadalīšanas bija iedzīvojusies nopietnās veselības problēmās, tāpēc kādu laiku viņa pavadīja vienā no Jūrmalas rehabilitācijas centriem.

Atjaunojusi spēkus, Inta atkal ķērusies klāt šī gada konkursantu slavināšanai un viņu publiskā tēla spodrināšanai.

20. maija vēlā vakara stundā Inta Fogele sagaidījusi lidostā Rīga Baibu Frēlihu, kura pirms dažām dienām uzvarēja Ķīnā notiekošajā konkursā Miss Beauty of the World 2010. Lai arī pēc katra noorganizētā skaistumkonkurs Inta apgalvo, ka tas bijis pēdējais, viņa katru gadu turpina strādāt ar jauniešiem, uzsverot, ka tas jau kļuvis par viņas dzīvesveidu.

Intervijā žurnālam Marta Inta atklāj, ka, lai gan viņas darbs ir saistīts ar jauniešiem, viņa jūtas veca, jo vairs nevar tik daudz nakšu izlēkāt pa disenēm. Taču tajā pat laikā "Mis Latvija" direktore norāda, ka nav arī gatava ievērot kaut kādu dzīvesveidu tikai tāpēc, ka dažiem šķiet, ka tas pieklājas viņas vecumā.

Tāpēc arī Intai nav problēmu sabiedrībā parādīties jaunāku vīriešu sabiedrībā. "Vīriešus nekad neesmu meklējusi, vienkārši attiecības kaut kā neviļus man vienmēr ir. Un nevajag piesaukt gadus! Tīri fizioloģiski vīrietis nevar notēlot, ka viņam kāda sieviete patīk. Līdz šim brīdim man nav skaidrs, kāpēc pie mums uzskata par normālu, ka jauna čiepa ir kopā ar četrdesmit gadus vecāku vīrieti, bet, ja ir pretējais variants, tad visiem šķiet, ka tas ir ārprāts.

Lai gan nu jau izskatās, ka pēc pēdējā trokšņa ar manu bijušo trīsdemit gadus jaunāko vīru Latvijā esmu ievazājusi šo metodi," savus novērojumus atklāj Fogele, kuru savulaik par kopābūšanu ar krietni jaunākajiem vīriešiem esot nosodījušas tikai sievietes. 

Inta arī nebaidās par sevi paironizēt, norādot, ka nejūtas intelektuāli pārāka par saviem jaunākajiem vīriešiem, jo pensionāra vecums negarantē, ka cilvēks ir gudrāks par divdesmitgadnieku. Turklāt Inta nesūrojas, ka visu mūžu nav nodzīvojusi tikai ar vienu vīrieti, bet gan viņai bijusi iespēja daudzveidot savu ikdienu.

"Bērnu man nav apzināti. Man viņi varēja būt, un tādā gadījumā domāju, ka vecākajam pilnīgi noteikti jau būtu savi bērni. Es no laika gala zināju, ka no manis neiznāks laba mamma. Gadiem esmu braukusi komandējumos, mājās biju minimāli - tad par kādu bērna audzināšanu vai būšanu ar viņu kopā manā gadījumā varētu būt runa? Mans bērns ir skaistumkonkurss, kuru organizēju vairāk nekā divdesmit gadu. Starp citu, ir vairāki konkursanti, kas mani tā arī dēvē – par savu audžumammu," dzīvi bez pašas bērniem ananalizē Fogele.

Galerijā: attēli no Miss Beauty of the World konkursa, kurā uzvarēja Latvijas pārstāve Baiba Frēliha.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!