Foto: Mango

TV šovu un raidījumu vadītāja Iveta Feldmane (attēlā) šonedēļ debitējusi LTV raidījumā Viss notiek, un sarunā ar izklaides portālu Mango viņa neslēpj savu apsēstību ar televīziju.

"Ar televīziju saslimu pēc tam, kad biju piedalījusies šovā Dejo ar zvaigzni. Sākotnēji darbs televīzijā man bija kā jauns izaicinājums, bet tagad televīzija ir mans darbs - tā vairs nav izklaide, bet tas ir normāls un regulārs darbs, jo cits citam seko jauni projekti un piedāvājumi," portālam Mango stāsta Feldmane.

"Manas darba attiecības nav noslēgtas ar konkrētu televīziju, esmu kā neatkarīgā producente un autore, tāpēc varu sadarboties ar dažādām televīzijām. Arī šajā gadījumā, kad sāku veidot sižetu ciklu LTV1 raidījumā Viss notiek un turpinu vadīt TV3 raidījumu Superbingo, nav pamata bažām par konkurenci, jo LTV ir sabiedriska televīzija, kas nekonkurē ar komerctelevīzijām. Man pašai ir ļoti interesanti izmēģināt spēkus sarunu raidījumā, jo līdz šim esmu strādājusi izklaides žanrā," stāsta Feldmane.

Iveta priecājas, ka arī viņas dzīvebiedrs - plastikas ķirurgs Kaspars Feldmanis - nav liedzis viņai iespēju darboties televīzijā. Lai gan ir izskanējušas baumas, ka Ivetas dzīvesbiedram ir jauna draudzene, raidījumu vadītāja noraida šādu iespēju, paskaidrojot, ka viņas un vīra laulības stāžs esot sasniedzis pieklājīgu gadu skaitli.

"Kopā esam jau 20 gadus. Mēs ar vīru ignorējam šādas runas un jau kaļam nākotnes plānus, kādā ārzemju ceļojumā šovasar ar ģimeni dosimies atpūsties. Greizsirdībai mūsu ģimenē nav vietas, bet nepatiesas runas par mums izpalata negatīvi noskaņoti cilvēki.

Mēs stāvam pāri dažādām runām, jo mūsu ģimenē ir savas vērtības un mēs zinām, ko katrs no mums dara. Dzīvē ir pietiekoši daudz citu uzdevumu un problēmu, nekā reaģēšana uz baumām. Es vispār visu laiku dzīvoju ar devīzi "Viss ir labi!" Protams, ka arī mūsu ģimenē ir kaut kāda dinamika, bet tas jau nenozīmē, ka mums ir krīze," baumas par ģimenes izjukšanu noliedz Iveta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!