Foto: Mango

Vecākā Latvijas motokluba Vēja brāļu ordenis prezidents Aivars Freimanis jeb Frīdis kopā ar savu jauno draudzeni Daci (abi attēlā) un 15 "ordeņa" rokeriem devies ceļā uz Zviedriju, kur piedalīsies grandiozā zviedru rokeru kluba jubilejas ballītē.

Sarunā ar izklaides portālu Mango Freimanis atklāj, ka motokluba Vēja brāļu ordenis puišiem jau daudzus gadus ir tradīcija katru vasaru doties ciemos pie zviedru rokeriem.

"Un šoreiz ir īpašs notikums, jo zviedru klubam paliek 30 gadi, tāpēc esam īpaši gatavojušies šim pasākumam. Ar prāmi Tallink aizbraucām uz Stokholmu un tālāk ar močiem brauksim pie zviedru čaļiem," telefonsarunā no Stokholmas stāsta Frīdis.

Vaicājot, ko latviešu rokeri zviedriem ved dāvanā, Frīdis sāk smieties, ka baidās skaļi nosaukt dāvanas nosaukumu. "Ļoti nopietni gatavojām dāvanu. Varu tik atklāt, ka tā ir dāvana, kas tumsā spīd un ir taustāma un baudāma," skaidro rokeris.

Zviedrijas rokeru jubilejas tusiņš paredzēts līdz pat nedēļas nogalei. "Braucam ar visu ekipējumu. Lai gan Stokholmā šobrīd līst un ārā ir deviņi grādi, dzīvosim teltīs. Alkoholu neesam ņēmuši līdzi no Latvijas, jo turpat iepirksim, bet, ja naktī būs auksts, tad - 150 grami grādīgā un būs silts!" smejot atklāj Frīdis.

Tā kā rokerim jau aiz muguras ir pāris laulības un viņš vienmēr ir īstās sievietes meklējumos, šoreiz uz Zviedriju Frīdis paņēmis līdzi arī savu jauno draudzeni Daci. "Man jau ir tikai jaunas draudzenes, vecas nav," ironizē rokeris, kurš ar Daci apmeklēja arī aizvadītās nedēļas nogalē notiekošo 1. starptautisko motociklistu festivālu Baltic Bike Days, kas norisinājās Jūrmalā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!