Foto: Mango

Aizvadītās nedēļas nogalē Dzintaru koncertzālē norisinājās koncertšovs Kaislīgā dīvu nakts, kas pulcēja sabiedrībā populārus cilvēkus. Pirms koncerta kuriozu atgadījumu piedzīvoja dziedātāja Ella jeb Elīna Fūrmane (attēlā), kuru bija paguvis apķēzīt putns.

Uz Kaislīgo dīvu nakts koncertu sešas dīvas - Aisha, Ieva Akurātere, Ieva Kerēvica, Karīna Tatarinova, Ieva Pļavniece un Olga Dreģe - tika atvizinātas ar retro stila Volgām, un pa sarkano paklāju viņas, pozējot fotogrāfiem, devās uz koncertzāles skatuves. Koncerts norisinājās divās daļās līdz pat pusnaktij. 

Pie Dzintaru koncertzāles pirmā dīvu koncertšova dalībniece Ella sarunā ar izklaides portālu Mango atklāja, ka dreskodu nav ievērojusi, jo tikai pie ieejas koncertzālē saņēmusi ielūgumu uz koncertu, tāpēc, gatavojoties pasākumam, izvēlējusies apģērbu zilā krāsā, kas vairāk raksturīgs jūrai un pludmalei.

Taču vairāk par dreskoda neievērošanu dziedātāju uzjautrināja fakts, ka viņas jaunās saulesbrilles pirms koncerta bija paguvis apķēzīt putns. "Biju uzlikusi brilles uz galvas, bet vēlāk tās nolaidu uz acīm. Pie ieejas viens no fotogrāfiem sāka smieties un norādīja, vai es neko neesmu pamanījusi savā izskatā, uz ko atbilldēju, ka nē. Tikai tad viņš man norādīja uz brillēm, uz kurām putns, man nemanot, bija atstājis savas pēdas," smejot atklāj Ella.

Savukārt publiciste Elita Veidemane uz dīvu koncertu bija atnākusi kopā ar meitu Lindu, jo viņas dzīvesbiedram Aivaram Brīzem bijis jādodas uz nelielu haltūriņu Kurzemes pusē. "Taču man jau liekas, ka tieši uz šo koncertu arī Aivaram bija jābūt, jo dīvas jau vairāk varētu interesēt vīriešus," atklāja Elita.

TV šovu vadītājas un humoristes Dagmāra Legante un Jana Duļevska priecājās, ka varēja koncertu vērot kopā. Tā kā Rodrigo Laviņš bija apslimis un palicis mājās, tad Jana tūlīt pēc koncerta steidzās mājās pie vīra un dēla. Jana pastāstīja, ka pēdējā laikā neapmeklē ballītes, bet priekšroku dod koncertiem, operām un teātriem.

Arī dejotājs un par "Latvijas princidēvētais Valdis Škutāns, kā vienmēr, nevarēja sūdzēties par meiteņu trūkumu. Uz koncertu Valdi pavadīja kāda jauna daiļava, bet Škutāns norādīja, ka viņš un jaunā sieviete esot tikai labi draugi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!