Foto: Mango

Viens no populārākajiem pašmāju hiphopa māksliniekiem Gacho jeb Gatis Irbe (attēlā) aizvadītajā nedēļas nogalē vētraini izklaidējies Liepājā notikušajā Baltic Beach Party festivālā, kur viņš arī pirmo reizi publiski demonstrēja savas attiecības ar jauno draudzeni.

Jau pirms laba laika pašmāju medijos izplatījās runas, ka mūziķim izveidojušās attiecības ar basketbolista Armanda Šķēles bijušo draudzeni Elgitu Magoni. Lai gan sākumā abi jaunieši par savām attiecībām runāja izvairīgi, sarunā ar izklaides portālu Mango Gacho apstiprināja, ka abi patiešām esot pāris.

"Jā, tur jau vairs nav ko slēpt. Mēs izdomājām, ka esam kopā," stāsta puisis. Viņš arī skaidro, ka tas, ka Elgita pirms tam bijusi kopā ar populāro sportistu, viņu attiecības nekādi neietekmējot un viņam nav radies iespaids, ka šīs meitenes dzīves mērķis ir būt kopā ar populāriem puišiem.

"Es jau nemaz sevi neuzskatu par populāru, esmu atpazīstams. Bet tas viss nav svarīgi, jo nozīme ir tikai manai attieksmei pret viņu un viņas attieksmei pret mani. Ar to viss ir kārtībā, un bijušās attiecības to neietekmē," skaidro Gacho.  

Viņš arī smejoties stāsta, ka savulaik, kad uzzinājis par Šķēles attiecībām ar nepilngadīgo meiteni, tas viņam licies jocīgi. "Atklāti sakot, es tolaik domāju, ka viņiem abiem ar galvu kaut kas nav kārtībā, bet, redzi, dzīve visu pati saliek pa savām vietām," atklāts ir Gacho un apgalvo, ka meitenes iepriekšējā atpazīstamība nav bijis noteicošais, lai uzsāktu ar viņu attiecības.

"Man ar meitenēm nav problēmu tāpat kā Armandam, bet kaut kā iepazinos tieši ar viņu un izveidojās attiecības," stāsta mūziķis, bet uz jautājumu, vai abu attiecības ir nopietnas, Gacho atsmej, ka laiks rādīs, kā viss attīstīsies, jo "Elgita jau, atklāti sakot, vēl ir ļoti jauniņa".

Arī nedēļas nogalē notikušajā Baltic Beach Party abi izklaidējušies kopā - mūziķis ar savu draugu un paziņu kompāniju tur pavadījis visas trīs festivāla dienas un nemaz neslēpj, ka gadījies arī "norauties".

"Liepājā ieradāmies jau ceturtdien, un, tā kā es tur satiku sen neredzētus draugus un pirms tam mēnesi biju nopietni gatavojies koncertam, "norāvos" - sanāca iedzert par daudz un alkohols pieveica. Piektdien gan šī iemesla dēļ aizgāju agrāk gulēt, bet sestdien, kad bija jākāpj uz skatuves, viss bija kārtībā," stāsta Gacho.

Gatavojoties lielajiem koncertiem, jaunais mūziķis nopietni trenējoties, piemēram, naktīs skrienot krosiņus, jo, lai uzstātos ar stundu garu enerģisku un aktīvu šovu, fiziskajai formai esot jābūt labai.

"Koncertējot ir jābūt labai fiziskajai sagatavotībai, bet lielākā daļa latviešu dziedātāju pret to izturas vienaldzīgi. Lai gan, cik tad mums vispār ir labu mūziķu? Viņus var saskaitīt uz vienas rokas pirkstiem, bet viss pārējais ir baigais mēsls," nopietni analizē Gacho.

Uz jautājumu, vai viņš, lai labāk uzstātos un nodrošinātos ar nepieciešamo enerģiju, talkā neņem arī kādas narkotiskas vielas, mūziķis neslēpj, ka agrāk ir to darījis, bet ar laiku sapratis, ka narkotikas mūziķiem palīdzēt nevar.

"Es nenoliedzu, ka esmu lietojis, un zinu, ka tās nogurdina. Es to mēģināju sākumā, uzstājoties kopā ar Ozolu, kad vēl neko nezināju. Tagad es zinu, ko gribu, un man narkotikas vairs nav vajadzīgas. Nav tā, ka narkotikas padara neatvairāmu un ļauj baigi labi uzstāties. Narkotikas mūziķiem nepalīdz. Tonusu var uzturēt tikai tad, ja esi skaidrā un trenējies," atvadoties saka Gacho un sarunas beigās iekāpj trolejbusā, lai brauktu uz Maskavu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!