Foto: F64

Dziedātāja Candy jeb Liene Bronuša (attēlā) nu jau pāris mēnešus pavada laiku ar Kuldīgas Svētās Annas evaņģēliski luteriskās baznīcas mācītāju Mārtiņu Burki-Burkevicu, ar kuru piedalās TV3 muzikālajā šovā Dziedi ar zvaigzni. Milžu cīņas.

Sarunā ar izklaides portālu Mango Candy stāsta, ka viņa šobrīd nav brīva sieviete, jo jau labu laiku viņai ir nopietnas attiecības, par kurām turpmāk viņa preses izdevumiem vairs nestāstīs. "Man pietiek, ka mani iepriekš izvazāja pa visu internetu un ka katrs, kuram nebija slinkums, varēja gānīties un izteikt par mani savu negatīvo viedokli.

Es jau esmu pa šo laiku pieradusi, ka mani pamatīgi nodirš internetā, tāpēc turpmāk gribu pasargāt savu draugu un viņa ģimeni no šīm jēlībām. Tie cilvēki, kuri negatīvi gānās internetā, paši ir nelaimīgi, iespējams, ka viņiem vispār nav attiecību vai tās ir neveiksmīgas, tāpēc arī savas negācijas izliek uz tiem cilvēkiem, kuri ir mīlēti un laimīgi.

Turpmāk nevienam nestāstīšu, ka man ir mīla un ka es esmu laimīga - tam nav nekādas nozīmes. Tāpat kā man ir pilnīgi vienalga, ar ko citi populāri cilvēki dzīvo un kāda ir viņu privātā dzīve. Lai cilvēki klausās un skatās, kā muzicēju, nevis interesējas par manu privāto dzīvi," strikti nosaka dziedātāja.

Lai gan daudzas sievietes atzinušas, ka mācītājs Burke-Burkevics ir seksīgākais vīrietis šajā šovā, Candy nespēj iedomāties, ka kādreiz varētu veidot nopietnas attiecības ar šādas profesijas pārstāvi.

"Es nemaz nevaru iedomāties, kādas varētu man būt attiecības ar mācītāju. Domāju, ka nekādas. Es viņu uztveru kā skatuves partneri, mums ir tikai un vienīgi darba attiecības. Protams, ka saprotu, kāpēc sievietēm patīk Mārtiņš, jo viņš ir augumā ražens vīrietis," atklāj dziedātāja.

Jau šajā svētdienā Candy šovā Dziedi ar zvaigzni kopā ar mācītāju izpildīs, pēc Lienes domām, kādu svētu dziesmu no grupas Otra puse repertuāra. Vaicājot, vai arī Candy pēdējā laikā kļuvusi svētāka, viņa smejot nosaka: "Mārtiņš ir svēts, bet es ne tik ļoti!"

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!