Leģendārā pašmāju dziedātāja Inese Cibuļska jeb "Kombuļu" Inese kopā ar mīļoto vīrieti Bendu Jensenu Storgārdu (abi attēlā) atgriezusies no desmit dienu gara ceļojuma pa Taizemi, uz kurieni jaukais pārītis bija devies kopā ar Benda dāņu ģimeni.

Sarunā ar izklaides portālu Mango Inese stāsta, ka Taizemē izbaudījusi eksotiskas izklaides - ēdusi kukaiņus, gliemjus un astoņkāju mazuļus, pieaudzējusi sev kādas taizemietes matus un sēdējusi ziloņa mugurā.

"Tie kukaiņi ir tik garšīgi! Ņam! Tiešām garšo vienreizēji, bet izskatās jau drusciņ dīvaini. Kamēr es tos ēdu, mani ievēroja tūristi, viņa nāca klāt un mani fotografēja!" priecājas Inese.

Ceļojuma laikā populārā dziedātāja un viņas mīļotais vīrietis piedzīvojuši arī mazāk patīkamus brīžus - karstums viņai un Bendam pamatīgi traucējis baudīt kaislīgu seksu.

"Mēs pamīlējāmies vien tad, kad es Bendam jau pamatīgi uzmācos, tomēr tas nebija tikai karstuma dēļ. Viņš šī ceļojuma laikā bija gluži cits cilvēks," stāsta Inese un piebilst, ka, iespējams, notikumi tā izvērsušies, jo ceļojumā no Kopenhāgenas uz Taizemi devušies arī Benda ģimenes locekļi un viņš vēlējies vairāk uzmanības pievērsis saviem tuviniekiem, kurus nesatiek katru dienu.

"Vienu nakti biju pavisam vīlusies - domāju, ko man darīt, jo Bends atkal negribēja seksu. Izdomāju sev tādu "mīlas skalu". Un trīs dienas tā rādīja atzīmi "1". Lai noteiktu mīlestības atzīmi, es vadījos pēc tādiem kritērijiem kā, piemēram - ko es pati jūtu, vai viņš mani mīl, ko dara viņa ķermenis, vai Bends mani samīļo, noglāsta, un arī pēc tā, cik daudz mēs sarunājāmies," skaidro Inese.

"Ja gribi ceļot ar ģimeni, tad ceļo ar ģimeni, bet tad jau nevajadzēja ņemt līdzi mani, jo man jau nebija neviena cilvēka, ar kuru aprunāties," skumst Inese, taču pēc atgriešanās Latvijā esot atgriezies Ineses mīļotais Bends.

"Pēc ceļojuma es atkal jūtu, ka mans Bends ir atgriezies. Taizemē viņš bija ļoti atdevies būšanai ar savu ģimeni. Viņš teica, ka savus radiniekus satiek daudz retāk, nekā, piemēram, es savus bērnus. Tomēr es jau viņam nepārmetu, lai arī man sāp," savās pārdomās dalās Inese. 

Mango piedāvā ielūkoties fotogalerijā no Ineses un Benda gaitām Taizemes svelmē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!