Foto: LETA
Jaunā dziedātāja Emi jeb Sarmīte Jērāne (attēlā), kura jau deviņus gadus ir kopā ar horeogrāfu Šonu Ani, kādā intervijā vaļsirdīgi pastāstījusi gan par savu mīlas dzīvi, gan dalījusies pārdomās par sava auguma aprisēm.

"Pusaudzes vecumā biju mazliet apaļīga. Tā kā apaļīgums man vienmēr aiziet uz pēcpusi, tajā vecumā vienaudži mani diezgan daudz apcēla. Arī tagad, ja uzvilkšu apspīlētu kleitiņu, mans dibens uzreiz būs pamanāms. Taču nu jau man tas ļoti, ļoti patīk," intervijā žurnālam Klubs stāstījusi dziedātāja.

Tā kā agrāk viņa cietusi no mazvērtības kompleksiem par savu augumu, meitene ievērojusi drastiskas diētas, nodarbojusies ar sportu un šaustījusi sevi ar pašpārmetumiem, bet viss mainījies tad, kad viņa iepazinusies ar Šonu.

"Jau no paša sākuma viņš mani pacēla kā princesi uz pjedestāla. Un ar laiku jau pati sāku noticēt, ka esmu skaista un lieliska. Tagad, starp citu, es vairs negribētu būt pārlieku tieva, jo man šķiet, ka sievišķīgas formas ir skaistas. (..) Šonam patīk, ja ir kur ieķerties," pastāstījusi Emi.

Savu draugu jaunā sieviete raksturojusi kā ļoti temperamentīgu un emocionālu cilvēku, bet arī pati Emi esot ļoti kaislīga."Seksā neesmu kautrīga un bieži uzsāku jaunas lietas," vaļsirdīga bijusi dziedātāja.

Uz jautājumu, vai panākumu dēļ šovbiznesā dziedātāja būtu gatava mainīt savas ķermeņa formas, meitene atzinusi, ka šādu iespēju neizslēdz.

"Diemžēl daba mani nav apveltījusi ar ļoti lielām krūtīm. Esmu domājusi par šo jautājumu, un jāsaka, ka varētu piekrist šādam solim, bet tikai tādā gadījumā, ja es jau būtu dzemdējusi bērnus. Protams, par to jau arī nevar pāragri spriest - kā Dieviņš to dzīvi sakārtos, tā būs jāņem par labu, bet ticu, ka likteni mēs izvēlamies paši ar savām darbībām," pārdomās dalījusies Emi.

Tās sievietes, kuras sevi mākslīgi uzlabojušas, dziedātāja nenosoda, tomēr norāda, ka arī šajā lietā jāievēro mērenība.

"Es pret to izturos demokrātiski - ja vēlas, lai dara. Taču, kas attiecas uz pārspīlējumiem, uzskatu, ka šīm sievietēm ir drīzāk psiholoģiskas problēmas, jo, ja sieviete ir harmonijā ar sevi, viņa nekad sevi nepakļaus tādām galējībām," žurnālam Klubs atzinusi dziedātāja.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!