Foto: Mango
Jaunais dziedātājs un modelis Markus Riva (attēlā) nesen ticis pie pirmā tetovējuma – viņa krūtis virs sirds uz visu mūžu rotās atgādinājums par dziedošā modeļa īsto vārdu "Miķelis".

Sarunā ar izklaides portālu Mango Markus Riva stāsta, ka viņš tetovējumu vēlējies jau ilgāku laiku, bet nav varējis izdomāt, ko un kur tetovēt. Tomēr pirms neilga laika pār viņu nākusi atklāsme, un februāra sākumā uz krūtīm tapis zīmējums - Miķeļa Ļaksas īstais vārds.

"Tas jau nav uz pieres uztetovēts, bet diezgan noslēgtā vietā," savu lēmumu tetovēt tieši vecāku doto vārdu, nevis skatuves pseidonīmu, kas puisim atnesis zināmu atpazīstamību, skaidro Markus.

Jau vairākos videoklipos vērīgāki skatītāji būs pamanījuši, ka Rivas augumu rotā dažādi tetovējumi, bet neviens no tiem neesot īsts - tas arī bijis viens no iemesliem izveidot īstu ķermeņa zīmējumu.

"Tetovējums tapa aptuveni pusstundas laikā, jo man negribējās neko ļoti lielu. Parasti saka, ka, ja uztaisa vienu, tad gribas nākamo, bet man vēl tā nav. Tetovēt šajā vietā bija ļoti sāpīgi, bija jāpaciešas, bet, kad pirmo adatu iedūra, atpakaļceļa nebija," par pārdzīvoto stāsta Markus Riva. 

Galerijā: Markus Riva ceturtdienas vakarā kā modelis defilē zīmola QooQoo skatē Rīgas modes nedēļas ietvaros.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!