Foto: Mango

Janvāra sākumā ar asarām acīs raidījumu Tautas balss atstāja tā vadītāja Elīna Doļģe (attēlā), lai iesaistītos gluži jaunā avantūrā – sarunu šovā Vīrietis uz paklāja. Tagad Doļģe atzīst, ka raidījuma viesi izrādījušies negaidīti pārbijušies.

"Lielākais pārsteigums man šajās sarunās ir tas, ka šie inteliģentie, gudrie, skaistie un veiksmīgie vīrieši, atnākot uz "paklāja", ir tik šausmīgi sabijušies," sarunā ar Mango izbrīnu neslēpj Doļģe, kura raidījumu vada kopā ar aktrisi Leonardu Ķesteri.

"Tas ir patiesībā vislielākais pārsteigums, jo daudzus no viņiem esmu pazinusi arī pirms tam un zināju, kādi viņi ir citā vidē. Nezinu, kas viņus mulsina - vai prožektori vai dīvāns, vai atmosfēra," smej Elīna, bet piebilst, ka neapmierinātību par pārlieku lielu taujāšanu šova dalībnieki gan nekad vēl neesot izrādījuši.

Iesaistīšanos pretrunīgi vērtētajā raidījuma komandā Doļģe nenožēlo un uzskata to par pareizo izvēli. "Nebija viegli izlemt, jo bija arī atbildības sajūta pret skatītājiem. Bet katram ir jāiet savs ceļš un kaut kādā dzīves posmā jāmainās," savu lēmumu skaidro Dolģe .

"Dzīvē vajag izmest tādu kā loku, kā riņķi, sapurināties un nedaudz kaut ko pamainīt ik pa laikam. Es to izdarīju un esmu priecīga, ka manā dzīvē ir pārmaiņas un uzsākti daudz dažādi projekti. Ir piesātināta sajūta un tas ir ļoti labi - vislabākā lieta, ko var sajust, ka tu esi pilns ar idejām un pilns ar darbiem, ko darīt," priecājas Doļģe

Piektdien populārā TV "seja" piedalījās organizācijas Ziedot.lv labdarības kioska atklāšanā tirdzniecības parkā Alfa, un šo akciju kuplā skaitā atbalstīja arī citas sabiedrībā zināmas personas - Miks Dukurs, Katrīna Puriņa, Māris Grigalis, Binnija Ārberga, Katrīne Pasternaka un citi.

Doļģe pasākumā nopirka vairākas lietas, tostarp rokām darinātu zaķi, bet LNT radošais direktors Niks Volmārs šajā akcijā iegādājās krūzīti.

Fotogalerijā: ieskats otrā Ziedot.lv labdarības kioska un īpašās fotoizstādes atklāšanā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!