Foto: Itar-Tass/Scanpix

29 gadus vecā Krievijas televīzijas zvaigzne un "ballīšu karaliene" Ksenija Sobčaka (attēlā) joprojām tiek uzskatīta par vienu no Krievijas iekārojamākajām līgavām, bet ar laulībām viņa nebūt nesteidzas. Tomēr vīrieši viņai patīk, tāpēc krievu mediji apkopojuši sarakstu ar Ksjušas dzīves septiņiem ievērojamākajiem vīriešiem.

Viens no pirmajiem, ar ko savulaik kopā manīta Sobčaka, bija kompānijas Эко Феникс холдинг direktoru padomes loceklis Vjačeslavs Leibmans, ar kuru nu jau mirušā Sanktpēterburgas mēra Anatolija Sobčaka meita iepazinās kādā naktsklubā. Neraugoties uz Leibmana centieniem, pāris drīz vien izšķīrās.

Otrais ievērojamais Ksjušas aplidotājs bija krietni vien bagātāks - viesnīcas Рэдиссон-Славянская īpašnieks Umars Džabrailovs. Tomēr arī ar viņu izlutinātā meitene netikās vairāk par gadu.

Trešais Sobčakas aplidotājs bija biznesmenis Aleksandrs Šustrovičs - vīriešu žurnāla Пентхаус izdevējs un kādas radiostacijas īpašnieks. Šustrovičs savulaik pat lūdza meitenes roku un sirdi, tomēr gada apspriestākās kāzas tomēr nenotika. Lai gan Sobčaka presei intervijas sniedz bieži, par pāra šķiršanās iemesliem viņa nav minējusi ne vārda.

Neveiksmīgi precēties uzprasījās arī nākamais Sobčakas pielūdzējs - radiostacijas Серебряный дождь ģenerāldirektors Dmitrijs Savickis. Savukārt ar nākamo mīļāko, telekomunikāciju kompānijas Альфа-групп valdes locekli Oļegu Malisu, apprecēties būtu bijis grūtāk, jo ar Ksjušu viņš tikās, kā izrādījās, vēl nebūdams šķīries no sievas.

Tālāk sekoja romāns ar dejotāju Jevgeņiju Papunaišvili, ar kuru Sobčaka attiecības uzsāka, kopīgi piedaloties projektā Танцы со звездами. Krievijas prese rakstīja, ka pāris mēnešus pāris pat dzīvoja zem viena jumta, bet tad Ksenija dejotāju padzina.

Šobrīd Sobčakas sirdsdraugs ir Krievijas valsts domes deputāts un Romāna Abramoviča palīgs Sergejs Kapkovs, kurš Ksenijas dēļ izšķīrās no sievas. Šobrīd pāris dzīvo kopā, tomēr, neraugoties uz salīdzinoši ilgajām attiecībām, krievu mediji nesteidz abus salaulāt - par to rūpējas arī pati Sobčaka.

"Ģimene un bērni - tās nav lietas, kas mani interesē. Tas man neizraisa nekādas sentimentālas jūtas, man nepatīk mazi bērni un es nevēlos ģimeni klasiskajā šī vārda nozīmē. Es uzskatu, ka labākais kontraceptīvs ir kapitālisms. Kad tev ir normāla dzīve, darbs, izglītība, nauda un iespējas, nav ne mazākās vēlmes šo dzīvo mainīt uz autiņiem, zupiņām un tamlīdzīgām "baudām"," savu viedokli kādā intervijā paudusi Sobčaka.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!