Foto: Mango

Viena no populārākajām pašmāju televīzijas "sejām", raidījuma Vīrietis uz paklāja vadītāja Elīna Doļģe (attēlā), apmeklējot bārmeņu šovu Zvaigžņu kokteiļi, publiski nevairījās demonstrēt savas attiecības ar mīļoto vīrieti.

Doļģe, kura savulaik cietusi no pārspīlētas sabiedrības intereses par romānu ar raidījuma Tautas balss kolēģi Māri Grigali, attiecības ar uzņēmēju Kasparu Magrinu uzsāka jau pērn, bet šajā laikā viņa ar savu jūtu publisku izrādīšanu vis neaizrāvās - komentārus presei sniedza nelabprāt un arī pasākumos pāris izturējās atturīgi.

Tagad tas ir mainījies, un tirdzniecības centrā Sky&More abi mīļotie gan apskāvās, gan sniedza viens otram bučiņas, no sev pievērstās fotogrāfu uzmanības necenšoties izvairīties, tomēr savu privāto dzīvi izlikt kā uz delnas Doļģe vēl aizvien nevēlas.

"Atbildēt uz jautājumu, kādā attiecību posmā mēs šobrīd esam, es nevēlētos, jo tas vēl aizvien ir pārāk privāti, tomēr uzskatu, ka šobrīd esmu tajā posmā, kad attiecības slēpt būtu muļķīgi," sarunā ar izklaides portālu Mango smaidot atzīst televīzijas "seja".

Lai gan Doļģe pati no publiskas savas attiecību demonstrēšanas vairs nevairās, sabiedrībā zināmus cilvēkus, kuri kopā ar mīļoto cilvēku apmeklē pasākumus, bet, ieraugot fotogrāfus, metas katrs uz savu pusi, jaunā sieviete nenosoda.

"Manuprāt, tas nav nekas nosodāms, jo mēs ne vienmēr paši zinām, kādā attiecību posmā esam. Tas, ja kāds visu laiku prašņā par to, kā ir, traucē attiecību veidošanai. Atbildēt uz jautājumiem, uz kuriem paši nezinām atbildes, nav iespējams," skaidro Elīna.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!