Vēl tikai pirms nedēļas bijusī dziedātāja Viktorija Bekhema paziņoja, ka jūtas ne visai komfortabli, ja viņas puncītis tiek izlikts vispārējai apskatei, bet tagad viņas vīrs Deivids Bekhems publicējis slepus uzņemtu fotogrāfiju ar savu grūtnieci sievu.

Riskējot ar dusmu lēkmi no sievas puses, futbolists melnbalto fotogrāfiju ar sievu ievietojis savā sociālā tīkla Facebook profilā, pierakstot: "Uzņēmu šo Viktorijas fotogrāfiju, kamēr viņa neskatījās. Īri pirms bērniņa piedzimšanas viņa izskatās tik satriecoši!"

Savukārt burtiski pirms dažām dienām kādā intervijā Bekhema stāstīja, ka nekādā gadījumā nav no tām sievietēm, kuras publiskās vietās pozē ar savu vēderiņu.

"Nē, tā darīt jau nav nekas nepareizs. Vienkārši es neesmu tāds cilvēks. Es patiešām esmu lepna par grūtniecību un jūtos ļoti laimīga. Bet drēbes nost gan es nevilkšu! Nedomāju, ka tas būtu jāredz kādam citam, izņemot manu vīru," stāstīja Bekhema.

Behkemu pāris apprecējās 1999. gada 4. jūlijā. Viņu pirmais dēls Bruklins Džozefs ir dzimis jau pirms vecāku kāzām, otrais dēls Romeo Džeimss piedzima trīs gadus vēlāk, bet Kruss Deivids, kurš nosaukts par godu ģimenes draugam Tomam Krūzam, pasaulē nāca 2005. gadā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!