Bijušais fabrikants un zināmās aprindās populārais r&b mūzikas izpildītājs Edijs Melnis nolēmis atbalstīt savas pievilcīgās draudzenes Violetas centienus izpausties, tāpēc aicina balsot par meiteni konkursā par TV6 "Karsto laika ziņu" vadītājas amatu.

"Violeta pati izdomāja, ka vēlas izmēģināt sevi "Karstajās laika ziņās", un es viņu tikai atbalstu. Viņa ir jauna un skaista meitene, kas meklē veidus, kā izpausties - tad kāpēc ne?" sarunā ar izklaides portālu Mango draudzenes dalību konkursā vērtē Edijs.

Viņam nebūs nekas iebilstams, ja mīļotā meitene uzvarēs konkursā un turpmāk gozēsies televīzijas ekrānos visai pikantā apģērbā.

"Esmu skatījies "Karstās laika ziņas", un neko nosodāmu tur nesaskatu. Meitenes tur atkailinās ne vairāk kā pludmalē," spriež puisis, piebilstot, ka noteikti nebūs greizsirdīgs, ņemot vērā faktu, ka viņa Violetu varētu iekārot ne viens vien televīzijas skatītājs.

"Jau tagad viņu pietiekami daudzi iekāro - dalība "Karstajās laika ziņās" neko daudz nemainīs," smejas dziedātājs.

Viņš uzskata, ka Violeta ir pelnījusi uzvaru konkursā, jo viņam, kā jau meitenes draugam, Violetā skaists šķiet itin viss. Edijs nolēmis atbalstīt draudzenes centienus sevi realizēt dažādos veidos un aicina meitenes ielūkoties Violetas stilīgajā blogā.

"Tas ir blogs tikai meitenēm, un tajā var atrast visādas foršas lietas, piemēram, palasīt par to, kādas kurpes skaistākas, kā labāk nokrāsot matus un citas interesantas lietas," par Violetas blogu stāsta mākslinieks.

"Es gribu būt slavena. Man šķiet jautri, ka cilvēki par mani runā," blogā ar sevi iepazīstina pati Violeta, piebilstot, ka esot "tikai blondīne, bet ar smadzenēm", kurai patīk dejot, ballēties, iepirkties, kā arī, protams, kopt matus un nagus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!