Ekstravagantā modele un basketbolista Sanda Valtera dzīvesbiedre, 26 gadus vecā Elīza Kaurāte (attēlā) atklāj, ka stingra diēta viņai palīdz satriecoši izskatīties arī pēc mazuļa piedzimšanas.

Kaurāte kopš 16 gadu vecuma ir strādājusi par modeli ASV, kur piecu gadu vecumā pārcēlās uz dzīvi kopā ar māti. Jaunās sievietes modeles gaitas bijušas visai veiksmīgas un līdzās pikantiem apakšveļas demonstrējumiem viņa fotografējusies arī žurnālam Playboy.

Kaurāte savulaik gan pati apmeklējusi trakulīgas ballītes, gan piedalījusies to rīkošanā, stājoties pie dīdžeja pults ar skatuves vārdu DJ BadBunny jeb Sliktais trusītis.

Latvijā modele atgriezās pirms pāris gadiem, uzsākot attiecības ar basketbolistu Sandi Valteru un šī gada aprīlī pasaulē nāca viņas pirmdzimtais - dēls Gabriēls.

Šovasar Kaurāte kopā ar Valteru apmeklēja vairākus publiskus pasākumus un ekstravagantie tērpi atklāja, ka jaunā sieviete ir tikpat slaida kā pirms dzemdībām. No aktīvas iziešanas sabiedrībā un komentāriem presei pāris gan atturas, jo pašlaik galvenais esot rūpes par ģimeni, bet tomēr bijusī modele nav aizmirsusi labi izskatīties.

"Es ēdu tikai piecu veidu putras, dārzenīšus, balto zivtiņu trīs mēnešus no vietas! Piena produktus nelietoju. Dzēru ūdeni vai tēju, neko citu. Pati neēdu gaļu, tikai vistu, zivis, olas nu jau 12 gadus, bet nezinu, kā būs ar mazo, jo baidos, ka nespēšu aizstāt gaļu viņa ēdienkartē," sarunā ar izklaides portālu Mango prāto jaunā māmiņa.

Īpaši par uzturu bijušajai Playboy modelei esot jāpiedomā dēla Gabriēla veselības problēmu dēļ.

"Puisīšiem vienmēr pēc dzimšanas ir problēmas ar gāzītēm un tā tālāk, viņi ir savādāk veidoti kā meitenītes. Pēc trīs mēnešu vecuma vēdera sāpes sāk nomierināties, bet pavisam nepazūd problēmas ar puncīti. Nezinu, kā būs, kad bērniņš būs vecāks - vēl nemāku spriest, jo manam princim ir nepilni pieci mēnesīši," savā pieredzē dalās Kaurāte.

Pirms kļūšanas par māti Kaurāte bija bieža dažādu saviesīgu pasākumu un ballīšu apmeklētāja, taču tagad visu viņas laiku aizņemot rūpes par bērnu. Mainījies esot arī interešu loks - līdzās ikdienas pienākumiem jaunā māmiņa kopā ar vairākām citām sabiedrībā zināmām mazu bērnu mammām aktīvi dalās pieredzē par mazuļu audzināšanu arī sociālajā portālā Facebook īpaši izveidotajā domubiedru grupā.

"Ir tā, ka brīva laika man vispār nav ne minūti!" neslēpj Kaurāte, tomēr iespēju uzpucēties viņa atradīšot vienmēr - laika taupīšanas nolūkos Elīza esot sākusi iepirkties internetā, iegādājoties arī dēlam ekskluzīvus dizaineru apģērbus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!