Foto: LETA

Visu vasaru pārdzīvotā neziņa par režisores Gaļinas Poļiščukas vadītās Teātra observatorijas tālāko likteni pabojājusi arī Karīnas Tatarinovas (attēlā) nervus – aktrise pēc ceturtdien notikušās preses konferences, kurā spriests par teātra tālāko likteni, nogādāta slimnīcā.

"Man pēc konferences palika ļoti slikti, un ļoti sāka sāpēt vēders, tāpēc mani nogādāja slimnīcā. Satraukums darīja savu, un ir taču arī, par ko satraukties," izklaides portālam Mango pēkšņās veselības problēmas skaidro pazīstamā aktrise.

Pašlaik viņa jau atrodas mājās - ilgstoši slimnīcā uzturēties nav bijis nepieciešams.

Aktrise atklāj, ka aktieri visu vasaru dzīvojuši neziņā un uztraukumā par sava teātra likteni. Tatarinova stāsta, ka par spīti visām grūtībām Teātra observatorija ir apņēmības pilna turpināt darbību un aktieri kādu laiku pat gatavi strādāt bez atalgojuma.

"Ja zāle ir pilna ar cilvēkiem, tas norāda, ka skatītājiem esam vajadzīgi, un finansiālu grūtību dēļ mēs darbu nepārtrauksim. No telpām Kongresu namā atteikties netaisāmies, jo šīs telpas esam iekārtojuši, piemērojot tieši savām vajadzībām. 5000 latu parāds nav nekāda lielā summa, es domāju, ka mums izdosies tikt galā," pozitīvi uz Observatorijas nākotni skatās aktrise.

Visas šīs nebūšanas, protams, ietekmējušas arī teātra darba grafiku - pārcelta plānotā pirmizrāde, taču aktrise izsaka cerību, ka visu izdosies nokārtot un teātris tālāk varēs funkcionēt bez problēmām.

Kā preses konferencē uzsvērusi teātra galvenā režisore Gaļina Poļiščuka, Observatorija cer panākt vienošanos ar Rīgas namiem par parāda atmaksas grafiku un neatstāt pašu spēkiem labiekārtotās telpas Rīgas Kongresu namā. Arī viņa uzskata, ka parāda summa - 5000 latu - ir pietiekami neliela, lai nebūtu iemesla saistību laušanai un teātra izlikšanai uz ielas, un šo summu ar sponsoru palīdzību varētu atrast gana ātri.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!