Šonedēļ amerikāņu rokgrupa Aerosmith par vienu dienu atlika koncertu Paragvajā, jo tās vokālists Stīvens Tailers (attēlā) it kā bija neveiksmīgi pakritis viesnīcas vannas istabā, bet tagad mūziķis nolēmis parādīt sadauzīto seju un izstāstīt kritiena detaļas.

Sākotnēji tika ziņots, ka 63 gadus vecais Tailers kritienā savainoja seju un zaudēja divus zobus, bet pēc šī "nelielā negadījuma" Tailers četras stundas pavadīja Paragvajas galvaspilsētas Asunsjonas slimnīcā La Costa, kur viņam uzlika šuves uz sejas un veica ārkārtas zobu ķirurģiju.

Nikolass Garsija, kura firma organizē Aerosmith koncertu Paragvajā, sociālās saziņas tīklā Twitter pavēstīja, ka Taileram bijusi organisma dehidrācija (atūdeņošanās) un kuņģa un zarnu darbības problēmas, bet Asunsjonas tuvumā esošās viesnīcas Bourbon izsūtāmais Gustavo Peress vietējā radio pastāstīja, ka Tailers pakritis dušā.

Tagad telefonsarunā ar raidījumu The Today Show Tailers, kurš alkohola un narkotiku atkarības problēmas sāka ārstēt jau 1984. gadā, atklājis, ka šoreiz bijis pilnīgi skaidrā.

"Es iegāju [dušā] kā Barišņikovs, bet iznācu ārā kā [bokseris] Leons Sprinkss," par savi neveiksmi smējās Tailers. "Godīgi saku - es vienkārši atslēdzos... Es nokritu uz sejas, un, kad atjēdzos, ūdens pludoja ap mani. Sākuma nesapratu, kur atrodos," stāstīja mūziķis, uzsverot, ka joprojām apmeklē anonīmo narkomānu programmu.

"Pirmās dziesmas laikā man bija saulesbrilles, bet, kad es tās noņēmu, pūlis uzgavilēja," priecājās Tailers, bet grupas ģitārists Džo Perijs savā Twitter profilā ierakstījis, ka tas bijis viens no labākajiem koncertiem grupas vēsturē un Taileru viņš apbrīno par to, ka tas ar sasistām lūpām spēlējis ermoņikas.

Šī gan nav nopietnākā Tailere neveiksme pēdējā laikā - pirms diviem gadiem viņš guva pleca lūzumu, nokrītot no skatuves koncertā ASV Dienviddakotas štatā. Šī incidenta dēļ Aerosmith toreiz bija spiesta atcelt atlikušos Ziemeļamerikas vasaras turnejas koncertus.

Foto galerijā: Aerosmith koncerts Paragvajā, kurā Tailers nekautrējas iziet uz skatuves ar zilu aci.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!