Foto: Vida Press

Stila ekspertus šonedēļ ne pa jokam pārsteigusi slavenā aktrise - seriāla Sekss un lielpilsēta galvenās lomas atveidotāja Sāra Džesika Pārkere (attēlā), kura sabiedrībā izgājusi ar milzīgu dīvainas formas cepuri.

Pārkere miljoniem cilvēku visā pasaulē jau daudzus gadus asociējas ar ekstravagantās žurnālistes Kerijas Bredšovas tēlu, ko viņa atveidojusi gan seriālā, gan pēc seriāla motīviem tapušajās filmās, bet pēdējo gadu laikā modes eksperti pamanījuši, ka aktrise ikdienā arvien biežāk izvēlas pašas atveidotā tēla stilu.

Ar īpaši atraktīvu galvasrotu Pārkere izcēlusies šonedēļ, viesojoties kādā Melburnas sieviešu klubā - tajā viņa ieradusies paslēpusies zem milzu cepures, ko daži modes dzīves aprakstītāji jau paguvuši nodēvēt par "satelīta šķīvi".

Dīvainā veidojuma autors bijis populārais britu cepuru dizaineris Filips Treisijs - šī mākslinieka radītās oriģinālās cepures rotas Pārkere valkājusi arī agrāk, piemēram, apmeklējot filmu Sekss un lielpilsēta pirmizrādes.

Melburnā atrādītās cepures tapšanai mākslinieks veltījis aptuveni 200 stundu darbu, un tā tikusi radīta speciāli aktrises vizītei sieviešu klubā viņas jaunākās filmas I Don't Know How She Does it prezentēšanas nolūkos.

Pats mākslinieks atzinies, ka mode ir paredzēta tam, lai iespaidotu un pārsteigtu, un neslēpis lepnumu, ka tāda modes ikona kā Pārkere izvēlas viņa darinājumus.

Starp Treisija darinājumu fanēm ir arī amerikāņu dziedātāja Lady Gaga un citas populāras dāmas, bet šī gada pavasarī Treisija vārds pāršalca visu pasauli - viņa darinātā cepure Lielbritānijas karalienes Elizabetes II mazmeitiņai, princesei Beatrisei prinča Viljama un Keitas Midltonas kāzās tika atzīta par "sliktāko galvassegu vēsturē".

Galerijā: Sāras Džesikas Pārkeres galvassegas, apmeklējot publiskus pasākumus un ikdienā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!