Foto: Mango

Lai gan populārais mūziķis Miks Dukurs (attēlā) un projekts NBC ar kompozīciju hiphopa noskaņās Sweet For Me Eirodziesmas finālam nekvalificējas, Miks par to neskumst – viņš sācis dzīvot veselīgu dzīvesveidu, atbrīvojies no pumpām un palīdzēs sagatavot fināla priekšnesumu savai māsai Paulai.

"Esmu beidzot sācis vairāk piestrādāt pie sevis arī izskata ziņā - pēdējā laikā esmu pasācis lietot veselīgu uzturu. Ēst neveselīgi, protams, ir vieglāk, taču sen jau bija laiks izmainīt ēdienkarti," izklaides portālam Mango atklāj Dukurs.

Par to, ka kaut kas jāmaina ēšanas paradumos, jaunais dziedātājs sācis aizdomāties pēc tam, kad viņš kādu laiku atpakaļ nokļuvis slimnīcā, kur viņam izgriezts apendicīts.

"Toreiz, braukājot pa koncertiem kā Dukuru ģimenei, bija tā, ka galvenokārt ieturējos Statoil "restorānā" vai Makdonaldā. Tagad esmu atteicies no neveselīgas pārtikas, kafijas un mazāk ēdu gaļu. Uz Eirovīziju man, piemēram, draudzene sataisīja līdzi veselīgus salātus," stāsta mūziķis.

Viņš priecājas par to, ka rezultāts redzams viņa sejā - puiša āda kļuvusi veselīgāka, un pazudušas nejaukās pumpas. "Sākumā, protams, bija grūti pierast pie jaunās ēdienkartes, taču tagad, kad jau kādu laiku ēdu veselīgi, jūtos lieliski," atklāj Miks.

Viņš īpaši neskumst par to, ka kopā ar projektu NBC un dziesmu Sweet For Me nav iekļuvis Eirodziesmas finālā.

"Iespējams, pie vainas bija pirmais kārtas numurs, kas nekad nav bijis īpaši veiksmīgs, jo pirmo dziesmu skatītāji nereti aizmirst vai pat palaiž garām. Taču mēs izdarījām visu, kas bija mūsu spēkos, pie tam man paralēli konkursam bija cita uzstāšanās.

Neuzskatu, ka māsiņa, kuras izpildītā dziesma tika finālā, būtu man "ielikusi", jo viņas dziesmai esmu rakstījis tekstu, un Eirovīzija taču ir dziesmu, nevis izpildītāju konkurss, tā ka esmu ticis tālāk, bet ar vienu dziesmu, ne ar abām," optimistiski noskaņots ir Dukurs.

To, ka otrai Dukuru radītajai dziesmai nav izdevies iekļūt finālā, puisis uzskata par savā ziņā pat pozitīvu momentu, jo nu Dukuri visus spēkus varēs koncentrēt uz šova gatavošanu vienam hītam - Paulas Dukures izpildītajai dziesmai Celebration, kuru radījuši viņas tēvs Edijs un brālis Miks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!