Foto: Reuters/Scanpix
Latviešu izcelsmes golfa spēlētāja Natālija Gulbis (attēlā) ne reizi vien jau ierindojusies seksīgāko sportistu sarakstos, un arī šogad šis gods viņai nav gājis secen – golfere iekļuvusi seksīgāko Amerikas sportistu sarakstā.

Gulbis, kura 7. janvārī atzīmēja savu 29 gadu jubileju, ierindojusies portāla Bleacher Report veidotajā amerikāņu seksīgāko sportistu sarakstā - tiesa, tajā viņa ieņēmusi tikai 25.vietu (pirmajā vietā ierindota modele un sērfere Malija Džounsa).

Saraksta veidotāji norādījuši, ka golfs kā sporta veids ir kļuvis daudz pievilcīgāks, kopš tajā sevi pieteikusi šarmantā gaišmate Natālija, kura interesi par šo sporta veidu radījusi arvien lielākam vīriešu skaitam.

Latviešu izcelsmes golfere arī agrāk iekļauta dažādos seksīgāko sportistu sarakstos - pērn viņa ierindojās portāla Bleacher Report sagatavotajā pievilcīgāko golferu topa pirmajā vietā, kā arī 2010. gadā iekļuva prestižā amerikāņu sporta kanāla ESPN veidotā pasaules seksīgāko sportistu saraksta desmitajā vietā

Natālija Anna Gulbis dzimusi latviešu emigrantu ģimenē Sakramento pilsētā Kalifornijas štatā, un ar golfu meitene nodarbojas kopš četru gadu vecuma.

Profesionāļu līgā Gulbis startēja 2001. gadā, un šobrīd tiek uzskatīta par vienu no pasaules vadošajām golfa spēlētājām.

Paralēli profesionālajai darbībai jaunā sieviete rūpīgi spodrinājusi arī savu publisko tēlu, piedaloties dažādos realitātes šovos un puskaila fotografējoties vīriešu iecienītos žurnālos, bet aizvadītajā gadā viņa filmējās vienā no arī Latvijā iecienītā seriāla CSI: Las Vegas sērijā.

Ārzemju mediji pērn sākumā vēstīja, ka Gulbis pēc vairākiem vienatnes gadiem beidzot uzsākusi nopietnas attiecības, un par viņas mīļoto vīrieti kļuvis golfa spēlētājs Dastins Džonsons - 25 gadus vecais amerikāņu golferis tiek uzskatīts par šī sporta veida uzlecošo zvaigzni.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!