Foto: Publicitātes foto

Intrigu mīļotāja istabene Zenta kļuvusi par iemīļotu varoni daudziem TV3 seriāla UgunsGrēks skatītājiem un popularitātes ziņā var konkurēt pat ar galveno lomu atveidotājiem. Zentas atveidotāja Regīna Devīte (attēlā) atklāj, ka dzīvē nelīdzinās savai varonei, taču allaž aizstāv Zentu.

"Man vispār sapņos nenāca prātā, ka Zenta kļūs tik populāra. Mans tēls seriālā ir ļoti izdevīgs - visu laiku esmu viesnīcā, visu zinu, visiem kaut ko varu pastāstīt. Taču tas viss ir veiksmīgu sakritību rezultāts - viņi taču varēja pieņemt arī citu apkopēju," sarunā ar DELFI Izklaide par Zentas popularitāti smaidot stāsta Devīte.

Viņa spriež, ka tagad Zenta vairs neesot tik nešpetna kā seriāla pirmsākumos, taču zina stāstīt, ka paziņas joprojām interesējoties, vai arī dzīvē aktrise esot tāda pati intrigante kā viņas varone.

"Ceru, ka pati neesmu tāda kā viņa, bet man Zenta vienalga patīk! Kad spēlēju kādu lomu, kļūstu par tādu kā šīs lomas advokāti. Tā jau ir ar aktieriem - mēs allaž gribam attaisnot savu tēlu, atrast iemeslu, kāpēc viņi rīkojas tā, kā rīkojas. Nevar jau teikt, ka es atbalstu Zentas muļķības, bet galu galā - pati dzīvē arī neesmu nekāds enģelis," savu varoni aizstāv aktrise.

Viņa smejoties atklāj, ka kolēģi pat dažās situācijās viņai aizrādot, ka aktrise rīkojoties "kā tāda Zenta". Tomēr Devīte atzīst, ka Zentas likstu dēļ privātajā dzīvē apzināti izvairās no intrigu pīšanas. "Es mācos no Zentas kļūdām," uzsver Devīte.

Valmieras teātra aktrise stāsta, ka līdz ar lomu UgunsGrēkā viņas popularitāte pieaugusi kā nekad - neesot dienas, kad, izejot ārpus mājas, kāds neuzrunā un nepasaka labus vārdus kā par Zentu, tā seriālu.

"Interesanti, ka jaunajā sezonā man cilvēki uz ielas bieži prasa, lai atklāju, kurš ir Rasas slepkava. Bet es saku godīgi - es to nemaz nezinu," stāsta Devīte, piebilstot, ka pašai būs interesanti uzzināt, kurš ir vainīgais.

Atpazīstamību seriāla sakarā aktrise loģiski izskaidro. "Ja uz teātri cilvēki atnāk viesos, seriāls pats ienāk mājās kā ciemiņš," skaidro aktrise, kura tagad, iejūtoties lomās teātrī, cenšas sevi vizuāli mainīt tā, lai uz skatuves nesaistītos ar UgunsGrēka varoni.

Abu darbu - seriāla un teātra - apvienošana nav viegls uzdevums, un Devīte atklāj, ka jau ilgu laiku strādā vispār bez brīvdienām.

"Teātrī vienīgā brīvdiena ir pirmdiena, un to es atdodu seriālam. Ja Zentai sanāk parādīties mazāk un kādu pirmdienu nav jāfilmējas, tad man ir brīvs, bet citādi strādāju praktiski bez brīvdienām. Taču nesūdzos. Ar cilvēkiem jau tā parasti ir - mēs gribam to, kā mums nav. Kad ir daudz brīvā laika, sūdzamies, ka nav, ko darīt, bet, kad brīvdienu nav, atkal nav labi. Es uzskatu, ka ir labi tā, kā ir," smaida Zentas lomas atveidotāja.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!