Foto: DELFI

Visai lielu popularitāti izpelnījies Ghetto TV veidotais amizantais projekts Neloģiskie jautājumi - tā ietvaros resursā YouTube regulāri tiek publicēti video, kuros Latvijā populāri cilvēki atbild uz pilnīgi nesakarīgiem jautājumiem. Izrādās, arī pašām zvaigznēm šis joks tīri labi gājis pie sirds.

Viens no populārajiem cilvēkiem, kurš nonācis jautrā projekta veidotāju nagos, ir tautai tuvai mūziķis Andris Kivičs (attēlā).

Arī viņš, līdzīgi kā citas šovbiznesa zvaigznes, kas atbildējušas uz Neloģiskajiem jautājumiem, sākumā mēģinājis saprast intervētāja uzdoto jautājumu jēgu, bet galu galā smejoties sācis spēlēt līdzi, asprātīgi atbildot uz nesakarīgi savirknētām vārdu rindām.

"Sākumā es nevarēju saprast, kas par lietu - vai tiešām džeks nemāk noformulēt jautājumus? To čali, kas intervē, es pazīstu - abi esam spēlējuši basketbolu. Galu galā veiksmīgi pielāgojos viņa stilam, un uzskatu, ka Neloģisko jautājumu projekts ir stilīgi nostrādāts - neesmu no tiem, kas apvainojas par šādiem jokiem," sarunā ar DELFI Izklaide jautājumus atceras Kivičs.

Viņš ar interesi gaida nākamos, kuri būs uzķērušies uz amizanto joku. "Es gribētu redzēt, kā uz Neloģiskajiem jautājumiem atbild tādi pārnopietnie cilvēki - politiķi, kuri pirms katra teikuma pārdomā, ko citi par to teiks, tādi nenormālie diplomāti, kas allaž runā standarta frāzēs.

Ideja ir interesanta, un tas, kā atbild uz šiem jautājumiem, ļoti daudz pastāsta par cilvēku. Es Neloģiskos jautājumus varētu nosaukt par tādu kā liekulības testu," spriež mūziķis.

Viņš uzskata, ka jautrie video ir lieliska, Latvijā vēl nebijusi izklaide. "Cepuri nost tiem džekiem, kas to dara. Tādas lietas padara dienu krāsaināku," stāsta mūziķis, kurš pats šobrīd devies vērienīgā koncertturnejā pa visas Latvijas Klondaikām un citām populārām tautas pulcēšanās vietām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!