Foto: LETA

Šīs nedēļas sākumā LNT ziņu raidījuma 900 sekundes moderatores krēslā atkal bija redzama Kristīne Garklāva (attēlā). Smaidīgā un pozitīvā televīzijas meitene atgriezusies darbā pēc mazulīša piedzimšanas.

Raidījumā 900 sekundes Garklāva pēc ilgāka pārtraukuma atkal bija redzama gan pirmdien, gan otrdien un, kā DELFI Izklaidei atklāj telekompānijas LNT pārstāve Ingūna Sermole, diktore atgriezusies darbā uz pusslodzi un 900 sekunžu skatītājus turpmāk sveiks regulāri.

Skatītāju iemīļotā ziņu moderatore pagājušogad uz laiku pameta darba pienākumus LNT, lai laistu pasaulē savu un īpašumu aģentūras Arco Real Estate vērtētāja Mārtiņa Sproģa dēliņu.

Pāra puisēns, kuram dots vārds Ernests, nāca pasaulē Siguldā, pagājušā gada 21. oktobrī. Pašlaik mazais ir jau piecus mēnešus vecs, un Garklāva, kā jau daudzas mūsdienīgi domājošas jaunās mammas, izlēmusi jau uz pusslodzi atgriezties darbā.

Kā novērtējuši LNT skatītāji, jaunā māmiņa ekrānā atgriezusies ne tikai enerģijas pilna un, kā ierasts, smaidīga, bet piecus mēnešus pēc bērniņa piedzimšanas jau atguvusi lielisku formu un apburošu izskatu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!