Latviešu aktrise Agate Muceniece, kura jau vairākus gadus ar atzīstamiem panākumiem darbojas Krievijas kino biznesā, savu dzīvi nolēmusi vēl ciešāk saistīt ar lielvalsti, apprecot savu kolēģi.

Muceniece, kura Latviju pameta 2008. gadā, Krievijā un ārpus tās robežām atpazīstamību guvusi, piedaloties populārajā jauniešu seriālā Slēgtā skola, kuru demonstrē arī Latvijā, un savu vīru viņa sastapusi tieši seriāla filmēšanas laukumā.

Latviešu skaistules mīļotais ir viņas seriāla partneris Pāvels Priļučnijs (abi attēlā), kurš seriālā atveido Maksimu un kurš pirms attiecību uzsākšanas ar aktrisi bijis kopā ar vairākām dažādu nacionalitāšu skaistulēm.

Tiesa, abi jaunieši, kuri tiek uzskatīti par vienu no saskanīgākajiem pāriem Krievijas jaunās paaudzes aktieru vidū, sievas un vīra godā ir jau krietnu laiciņu - abi salaulājušies aizvadītā gada vasarā, bet no plašākas sabiedrības viņiem šo laimīgo vēsti izdevies slēpt, vēsta izdevums Экспресс газетa.

Tikai tagad abi laimīgie jaunieši nolēmuši savus fanus un citus informēt par laimīgo notikumu savā dzīvē - kopš kāzām viņi pat nebija nēsājuši laulību gredzenus, bet, sākoties pavasarim, abi presi informējuši par attiecību oficiālo noformēšanu.

"Man negribas izteikt minējumus un paredzēt, vai mēs ar Agati būsim kopā ilgi un laimīgi un vai nomirsim vienā dienā. Bet šobrīd mums kopā ir ļoti labi," attiecības raksturojis Pāvels.

Mistikas seriāls Slēgtā skola vēsta par kādu dziļā mežā esošu mācību iestādi un to, kā veidojas jauniešu attiecības šajā skolā, un latviešu aktrisei tajā uzticēta viena no galvenajām lomām - viņa atveido bezbailīgo Dašu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!