Strauju atpazīstamību guvušais latvietis Gatis Kandis (attēlā), kurš tiek dēvēts par "smieklīgāko no jokdariem, kuri nav smieklīgi", trešdienas vakarā atkal kāpa uz šova Britain's Got Talent skatuves, lai pārsteigtu ar jauniem jokiem.

Šova skatītājus un žūrijas locekļus Gatis, kurš uzstājās kā viens no deviņiem ceturtā pusināla raidījuma dalībniekiem, izklaidēja ar dažādiem jokiem, kuri, kā novērtēja interneta komentētāji ārvalstīs, ir saglabājušies tikpat šausmīgi kā tie joki, kurus 31 gadu vecais puisis stāstīja šova pirmajā kārtā.

Tiesa, tas nekavēja latviešu komiķim kļūt par "piecu minūšu" sensāciju - brīdī, kad Gatis uzstājās un vēl neilgu laiku pēc tam latvietis un viņa priekšnesums kļuva par vienu no apspriestākajiem tematiem Twitter tīklā, kur viņa vārds ierindojās starp tādiem trendiem kā Obamas paziņojums par to, ka ir jāatļauj viendzimuma laulības.

Atzinīgus vārdus priekšnesumam veltīja visi žūrijas locekļi, kā arī Saimons Kauels - uz Kauela paziņojumu, ka latvieša priekšnesums bija tik briesmīgs, ka beigās tas šķita fantastisks, un ka viņam Gatis vienkārši patīk, latviešu puisis nesamulsa un atbildēja, ka arī viņam Saimons patīkot.

Tiesa, žūrijas simpātijas puisim nepalīdzēja turpināt cīņu - pēc skatītāju balsojuma rezultātu paziņošanas Gatis Kandis tika sūtīts mājup, kas nozīmē, ka viņš labāko trijniekā nebija iekļuvis. To, cik liels bija skatītāju atbalsts šobrīd populārākajām latviešu komiķim, varēs uzzināt tikai pēc šova noslēguma.

Šova Britain's Got Talentšīs sezonas galvenā balva ir 500 tūkstoši sterliņu mārciņas, un Gatis, kā viņš pastāstīja televīzijas skatītājiem, par šo naudu viņš labprāt iegādātos dzīvokli, Walkera 500 helikopteru, iPhone 5 vieddālruni, jaunu bateriju savam elektriskajam velosipēdam un māju ar suni savai mammai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!