Foto: DELFI

Šovā Okartes skatuve 2 iepazītā spēcīgās balss īpašniece Sabīne Prenclava (attēlā) no Purmsātiem pašlaik intensīvi meklē darbu Rīgā. Lai gan pievilcīgā meitene nesen izmēģinājusi spēkus modeles ampluā, pamatā viņa iecerējusi būt mūziķe, bet darbiņš vasarā viņai nepieciešams kā iztikas avots.

"Vairāk darboties esmu iecerējusi, protams, mūzikā - iejušanās modeles jomā, demonstrējot Andrew Art maikas (skat. galeriju!) bija tikai viens, interesants projekts," sarunā ar DELFI Izklaide stāsta Prenclava.

Mūzikā viņa turpina rosīties lēnām, bet neatlaidīgi - meitene raksta dziesmu tekstus un cer kaut kad to visu apkopot albumā.

"Jā, mums teica, ka pēc šova slinkot nedrīkst, bet es vēl neko neesmu izdarījusi. Man draugi pasūtīja sacerēt vārdus dziesmai uz kāzām, un es arī gaidīju no šova iznākam Sandiju Vīganti, varbūt mēs varētu izveidot duetu," pauzi muzikālajās aktivitātēs skaidro Sabīne.

Viņa atklāj, ka daži koncertu piedāvājumi esot, taču pagaidām ar muzicēšanu neizdodas nopelnīt naudu dzīvošanai, tāpēc Sabīne aktīvi meklē darbu, lai varētu no Purmsātiem pārcelties uz Rīgu.

"Koncertu piedāvājumi jau ir vairāk manā galā, bet lielu algu nopelnīt no tā nesanāk. Biju pametusi mācības - studēju šovbiznesa sfērā, bet rudenī gribu atsākt mācīties, tāpēc man vasarā vajadzīgs darbs, lai nopelnītu naudu dzīvokļa īrei.

Es pat nezinu, ko es vispār varētu darīt - patiesībā man pat vienalga. Man ir švaka krievu valoda, bail, ka bez tās darbu atrast būs grūti. Traukus gan es nemazgātu, un par apkopēju arī nestrādātu. Es varētu iet kādā solārijā par administratori," aptuveno savas darbības virzienu iezīmē Prenclava.

Galerijā: Prenclava izmēģina spēkus kā modele, demonstrējot Andrew Art krekliņus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!