Foto: Privātais arhīvs

Šogad aprit astoņi gadi kopš leģendārā puskailās meitenes Zemenes jeb Lienes Buldures (attēlā) skrējiena futbola laukumā, bet pati notikuma "vaininiece" šo gadu laikā kardināli mainījusi izskatu un no sabiedrības uzmanības vairās.

Sociālajā tīklā Facebook Liene slēpjas aiz cita vārda, un blondajā meitenē atpazīt Latvijas slavenāko strīkeri, kura savulaik iepriecināja ne vienu vien Pasaules čempionāta kvalifikācijas spēles starp Latvijas un Portugāles futbola izlasēm skatītāju, ir praktiski neiespējami.

Vairākus gadus Zemene dzīvoja ārvalstīs, bet tagad sociālajos tīklos ievietotā informācija liecina, ka viņa atgriezusies Latvijā un vismaz tuvākajā laikā dzimto zemi pamest negrasās.

Jau pirms astoņiem gadiem meitenes dzīve bija saistīta ar modeļu darbu, un arī tagad viņa turpina darboties šajā lauciņā, par ko saņem daudz pozitīvu atsauksmju no stiprā dzimuma pārstāvjiem, starp kuriem vairums ir itāļi.

DELFI Izklaide atgādina, ka zināmu atpazīstamību Latvijā Liene iemantoja jau pēc dalības realitātes šovā Talantu fabrika 2004. gadā. Tolaik starp viņu un šova režisoru Miku Ozoliņu uzplauka maigas jūtas, bet šīm attiecībām ilgs mūžs vis nebija - Miks sāka romānu ar dziedātāju Ellu jeb Elīnu Fūrmani.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!