Foto: LETA

Bijusī iekšlietu ministre Linda Abu Meri (attēlā), kura maija izskaņā apprecējās ar dakteri Hosamu Abu Meri, nesen veikusi vērienīgu darījumu – viņai izdevies pārdot ģimenes māju Baložos, kurā viņa savulaik mitinājās kopā ar nu jau bijušo vīru un bērniem.

Zemesgrāmatā iekļautas ziņas, ka jūnija sākumā Mūrniecei piederošais īpašums atradis jaunu saimnieku - kā vēsta izdevums Kas jauns, par gandrīz 74 tūkstošiem latu to iegādājies Vincents Kupris.

Sludinājums par eksministres īpašuma pārdošanu portālā ss.lv parādījās aizvadītā gada rudenī, pāris mēnešus pēc tam, kad izjuka viņas un drošības policijas darbinieka Raimonda Mūrnieka laulība.

"Labiekārtota, mēbelēta privātmāja. Iekopta teritorija, bruģēts pagalms. Gāzes apkure, kamīns; dziļurbums 120m, vietējā kanalizācija. 1 km no Baložu adm. centra. Platība: 230. Stāvu skaits: 2. Istabas: 6. Zemes platība: 630 m2. Cena: 160 000 eiro," sakotnēji vēstīja sludinājums.

Tiesa, saskaņā ar Zemesgrāmatā iekļauto informāciju Mūrniece par sešu istabu lielo māju saņēmusi par aptuveni 35 tūkstošiem latu mazāk, nekā bija iecerēts sākumā.

Toreiz, skaidrojot lēmumu māju pārdot, bijusī politiķe norādīja, ka vēlas dzīvot mājvietā, kas neprasa tik daudz rūpju, kā arī neslēpa, ka ar šo māju, kur viņa ar bijušo vīru nodzīvoja desmit gadus, saistās pretrunīgas atmiņas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!