Foto: DELFI

Sestdienas, 21. jūlija, vakarā restorānā Kaļķu vārti notika smalks pasākums, ar kuru tika prezentēta studijas Sku-Dra īpašnieču Elitas Drākes un Lienes Skulmes, kā arī Emergo biedreņu nodibinātā jaunā aģentūra Mrs. Latvia.

Kā sarunā ar DELFI Izklaide atklāj Skulme, aģentūra nodibināta jau gada sākumā, lai darbotos sieviešu skaistumkonkursu, festivālu un bērnu konkursu organizēšanā ar tiesībām norīkot dalībnieces pārstāvēt Latviju pasaules mēroga konkursos.

"Latvijā ir jāatjauno skaistās konkursu tradīcijas, jāpalīdz mūsu sievietēm atkal uzplaukt un nest Latvijas vārds pasaulē. Sievietes tiks ne tikai gatavotas konkursiem, lai labi izskatītos un skaisti sevi parādītu, bet viņām būs iespēja sakārtot arī iekšējo pasauli un parūpēties par veselību, piedaloties, piemēram, zemeņu kūrēs un uzturot veselīgu dzīvesveidu," aģentūras ideju skaidro Skulme.

Beidzot aktīvo dāmu veikums arī prezentēts visai sabiedrībai ar modīgu ballīti Kaļķu vārtos, kuras laikā gan demonstrētas modes, gan iepazītas dažādu skaistuma konkursu dalībnieces un Latvijas pārstāves.

Vakara viesu vidū netrūka arī sabiedrībā zināmu cilvēku. Pasākumā piedalījās konkursa Vecmāmiņa 2012 dalībnieces, iepazīstinot sevi ar pārējiem apmeklētājiem interesantā veidā - iejūtoties modeļu lomā tērpu dizainera Aleksandra Pavlova modes skatē.

Ar viņām labprāt sapazinās dejotāja Aleksandra Kurusova, kuru uz pasākumu pavadīja mīļotais vīrietis. Drāki un Skulmi sveica arī dziedātāja Natālija Tumševica, uzņēmējs Henrijs Buks-Vaivads un citas prominences.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!